Franska

 
 
Byggda i akryl på mall.

Jag ska till Thailand!!!

Ni minns mitt inlägg om mitt år 2013? Jag berättade att det nalkas ett spännande åt med en termins studier utomlands. Nu vet jag vart jag får åka! Jag ska plugga i Thailands, på landets bästa universitet, Chulalongkorn:
 
 
Jag är så exalterad att jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Ganska komiskt är också att jag kommer bära skoluniform under studietiden, så annorlunda mot Sverige!
 
Såhär ser mitt universitets uniform ut, jag klär mig gärna liknande i vanliga fall ändå, och kläderna kommer passa när jag arbetar hemma i Sverige också ;)

Just do it!

 
Ansikte:
Foundation- Loreal True match i nyans rose ivore, Elf tinted moisturizer
Puder-Elf mineral booster
highlight-Elf shimmer palette
Shading-Elf all over cover stick toffe
Rouge- "costal scents" palett (någon typ av kopia tror jag
 
Ögon:
Bryn- H&M eyebrow pen dark brown
Primer-smashbox photofinish
Skuggor-Sleek palett sunset
Eyeliner- MUS cake eyeliner black
Mascara- Maxfactor masterpiece Max
 

Mitt 2013

Här kommer ett inlägg som mer rör mitt privata än skönhet, men ibland tycker jag det behövs en liten livsuppdatering här också!)
 
År 2013 kommer bli det mest spännande året i mitt liv! Det är mycket saker på gång och jag känner verkligen att jag är på väg in i en ny epok ;) Det märks att vi är i slutet av utbildningen, idag hade vi första dagen av vår modultermin, vilken i vanlig ordning inleddes med en introduktionsföreläsning. Modulterminen skiljer sig från de traditionella kurserna där vi studerar mycket själva och i princip enbart jobbar teoretiskt. Inom juristutbildningar är det i princip omöjligt att få praktisk erfarenhet, vissa tar in praktikanter, men det fungerar inte lika enkelt som vissa andra utbildningar och vi man måste styra upp det på egen hand. Därför har vår skola lagt in en termin där representanter från flera olika företag har gjort ett stort case där fiktiva företag har skapats och vi arbetar som konsulter åt dessa. Vi får alltså göra precis vad som väntar oss i arbetslivet, men det går inte lika illa om vi gör fel ;)
Efter denna termin är det sommarlov och jag hoppas verkligen att jag kan ordna ett jobb på skatteverket!
 
Vad händer sedan? Jo efter sommaren är det dags för min utlandstermin! Det är så fruktansvärt spännande att jag blir helt pirrig när jag tänker på det! Jag kommer utvecklas så fruktansvärt mycket som människa! Som person kan jag vara ganska tillbakadragen och försiktig, så jag hoppas verkligen att jag kommer lära mig att ta mer plats bland nya männsikor, tuffa till mig lite och få många nya erfarenheter! Det var det privata, jag hoppas förstås att det händer annat roligt också, men detta är vad jag vet just nu.
 
Skönhetsmässigt blir detta också ett år som kommer föra mig framåt i utvecklingen! Jag ska bland annat hålla i en två dagars kurs i bal och bröllopsmakeup och håruppsättningar. Jag har även planer på att starta eget företag, jag vill bara komma på ett snitsigt namn till det! Under året kommer jag dessutom (trumvirvel) gå en utbildning till nagelterapeut! Tjohej vad grym jag ska bli! ;)

akrylnaglar - återbesök

 
Efter tre veckor gjorde vi om naglarna på Bella som är den värsta nagelbitaren jag haft hittils. Sist valde hon leopard och denna gång blev det silverglitter. Vad som förvånade mig var att vi lika gärna kunde väntat två veckor till med att göra om dem, de såg i princip nygjorda ut och hade knappt växt något. Min erfarenhet av nagelbitare säger att deras naglar växer betydligt snabbare än andras och därför behöver göras om oftare. Jag gissar att det handlar om att hennes nagöar kämpar för att ta sig över den hud som nageln "grävt in sig" i och att det kommer gå betydligt snabbare så fort det är gjort!

its all glitter and sparkles

 
Här har ni sminkningen jag bar til nyår. Det är faktiskt lite glitter också, dessvärre lyckades jag inte fånga det på bild. Ska för övrigt skärpa mig och lägga till produktlisa i fortsättningen, såsom jag gjorde när jag började blogga, eller vad tycker ni?

Youtube tip- apply rouge

 

Tillbakablick året 2012, December

Till december bjuder jag bara på ett litet kollage, det var ju trots allt inte så länge sedan ;)
 

Tillbakablick året 2012, November

November var en månad med få inlägg, min hy var inte medgörlig och jag hittade inte batteriet till kameran, därför fanns det inte mycket att uppdatera om.
 

Opalescent nails by isadora

 
 
 
 
 
 
 
Isadoras vårlack är inspirerade utav pärlemor och kommer i fem nya nyanser med en semitransparent vit bas, de finns i butik redan nu! Jag tycker dessa är ett elegant alternativ till de vanliga pastellerna vi brukar se till våren och tänker mig dessa till ett par mandelformade naglar. Jag hoppas att det går att åstadkoma ett täckande resultat som de är, annars blir de säkert läckra att aåålicra tunnt över ett annat lack!
Lacken kostar 69kr/styck och kommer till de första butikerna redan denna vecka!

Tillbakablick året 2012, Oktober

Detta var åter privat en stressig månad, jag hade mycket i skolan, och framförallt var det kurser jag inte uppskattade på något sätt.
 
Denna månad testade jag på att göra caviar manicure, men det var absolut inget för mig då jag inte kunde låta bli att pilla bort kulorna. Jag använde en hårdocka som jag nyligen införskaffat och gjorde en liten tutorial på en hårupsättning.
En dag var det hälsodag på skolan och make up store var där. Jag passade på att få en sminkning men blev dessvärre inte särskilt imponerad. Jag gillade dock ögonskuggan cupol som användes, jag har dock inte köpt den. Under denna månad blev jag otroligt sugen på ett långt hår med glada färger, jag har nu börjat titta närmre på hårförlängning och vilken typ av metod och hår jag ska använda.
Det största som hände denna månad var att jag laddade upp ett klipp där jag testade ansiktsmasken acne killer, detta klipp blev snabbt populärt, idag har jag över 15 000 visningar!

stay with me

En enkel sminkning jag hade för några dagar sedan, samtliga skuggor är mineralpigment.

Tillbakablick året 2012, September

September.... Vad hände i September egentligen? Jag var i Eksjö och sminkade till en hantverksmässa och hamnade i tidningen. Jag tror nog det var en ganska lugn månad privat.
 
Till hantverksmässan sminkade jag Amanda inför en liten, liten publik. Hon har ett helt fantastiskt ansikte och jag hoppas kunna använda henne igen, denna gång hade jag tyvärr inte planerat något och sminkningen blev lite för tillbakadragen mot vad jag önskat. Till denna dag gjorde jag också en grön sminkning på mig själv.
Jag gjorde franska naglar på min söta Steffi, och min vän Martina fick ett par röda naglar med rosetter. Under denna månad fick jag flera bra kontakter inom nagelvärden då jag lade upp flera bilder på en facebooksida kallad nagelgodis och bilden på Martinas naglar gjorde att jag blev lite upp,ärksammad och flera nagelskolor började höra av sig.
Jessica hade ett återbesök, att komma tillbaka innan naglarna lossat är det skonsammaste, vilket även hon märkte då hennes nedbitna naglar fick växa ut tack vare detta.
Jag var lite inspirerad och längtade efter hösten och gjorde en förstärkning på mina egna i höstdesign, dessutom visade jag upp ett underbart rött nagellack från OPI som jag fick av min sambo.

Tillbakablick året 2012, Augusti

 Augusti, sista sommarmånaden och skolan drog igång igen!
 
 
Under Augusti gjorde jag för första gången en hårförlängning med keratinvaxslingor på min syster som hade kort hår innan. Jag gjorde även naglar på en kund inför ett bröllop och testade gellacket "kiss the bride" från Orly på min vän Melina. Mina egna naglar pryddes av en nagelbäddsförlängning och en kombo av rött, blått, grönt och svart glitter på fria kanten. Jag älskade formen på dem, men hade svårt för färgkombinationen.

Tillbakablick året 2012, Juli

Det blev många nagelförlängningar i Juli, dock fotade jag få. Jag hade inget job under sommaren utan skulle istället plugga hårt på två omtentor. Jag gjorde ingen. Jag hade inte heller någon vidare lust att sminka mig, men lite bloggande blev det ändå!
 
Jag gjorde flera inlägg om de kommande trederna för hösten och skrev äntligen om primern från smashbox. Jag hittade även rondeller med skrubkorn i som jag gillade skarpt. Jag gjorde en härlig sommarsminkning som passade bra när jag fått lite färg. Under denna månad gjorde jag även håret flera nyanser ljusare och trivdes bra i det, senare blev jag blond! Jag gjorde fina naglar på Sofie inför hennes utlandsresa, även Madde kom för att få fina naglar, jag fick fria händer båda gångerna. Jag lärde känna Jessica som har återkommit flera gånger för att få naglar efter det, denna gång gjorde vi ett fint stjärnfall som matchade hennes tatuering, aldrig förr har jag sett någon bli så glad över sina naglar! Det blev även ett kort inlägg om vissa "skönhetshemlisar" jag har.

Tillbakablick året 2012, Juni

I Juni åkte jag med min sambo och vänner till Malta i en vecks, ett härligt land och välbehövd semester! Jag hade fullt upp ett tag med att göra massor av naglar till balen, jag hade även en sminkning. Tyvärr hade jag inte möjlughet att ta bra vilder, vilket var trist!
 
Jag hittade en fantastisk skönhetsblogg som jag tipsade om, lika snabbt glömde jag dock bort den, så nu har jag flera månader att bläddra igenom! Inför balen blev det franska naglar i ett kör, det var härligt med alla glada tjejer, men jag fick stressa för att hinna och tröttnade ärligt talat på franska. Mina egna naglar var roligare att göra, en härlig gul färg med 3D blommor passade fint till Malta resan!
Jag skrev också om en glittrig palett från la Femme, tyvärr skulle det visa sig att jag var lite för ivrig om att skriva om den och hann inte testa den ordentligt, glittret fanns endast på översta lagret av skuggan, så den paletten var inte mycket att hurra för. En lärdom rikare, och nu ser jag till att testa produkter bättre innan jag skriver om dem. Den paletten fick i alla fall vara med i en härlig sminkning jag blev väldigt nöjd över.

Mina julnaglar

Till mina egna julnaglar satsade jag på rött, guld och lite bling! Jag passade på att använda min termogel som skiftar nyans beroende på temperaturen, superhäftig! På bilderna har jag ca 1 veckas utväxt.
 
Varma:
 

Normal:
 
 
Kalla:
 
 
Tyvärr fick jag för mig att blanda i lite gult i min cover pink, så de såg lite missfärgade ut :(
 
 
 
 

Tillbakablick året 2012, Maj

Detta var en månad som bjöd på härligt väder, jag hade dock knappt tid att uppdatera bloggen eftersom jag var i sluttampen med min uppsats. Mer stressad än någonsin, men uppsatsen kom in!
 
 
 
Jag hann med att göra ett set naglar på en nagelbitare, och jag gjorde även en prickig design på mig själv. En dag när jag var på grymt dåligt humör eftersom så mycket strulat i skolan fick jag en överraskning när jag kom hem, Antonija hade skickat mig ett paket med flera olika nagelprodukter!
Jag var även glad då jag var med i tävlingen "gör om en vän" på Make up store. Tråkigt nog var detta otroligt dåligt arrangerat, regler följdes inte och bedömningen var väldigt orättvis. Jag har inte handlat på make up stgore på A6 efter det, och kommer heller inte göra det. Jag funderade också seriöst på att försöka få jobb på make up store och visa hur saker och ting borde skötas då deras planering var så katastrofal!
Under en lunch med mina vänner lyckades jag också bränna mig totalt i solen och matchade brännan med röda läppar ;)

Tillbakablick året 2012, April

April månad bjöd på få, men fina sminkningar och jag var väldigt stressad i skolan då jag skrev min kandidatuppsats inom ett ganska klurigt område. Jag trivdes dock som fisken i vattnet med att skriva uppsats och mådde bra under denna perioden, vilket faktiskt också syntes på min hy!
 
Jag hämtade med otroligt stor förväntan ut min första glossybox och gjorde därmed också mitt första videoinlägg! Detta var jag lite nervös och pirrig inför, men det gick fint :) Jag testade en ny tekning när jag gjorde naglarna på mig själv och använde även för första gången fimos i dem. Det blev härliga glittriga fruktnaglar och jag var mer än nöjd med dem!
Påsken firade jag med uppsatsskrivande och gjorde en härlig grön sminkning som skulle lämpa sig fint till bal. Jag gjorde även naglar på mamma som vågade sig på något annat än fransk för första gången. Istället blev hon frälst i turkost- och limefärgat glitter, det blir garanterat liknande naglar för henna snart igen!
Jag tog även tag i att faktiskt testa violent lips, och leopardläpparna var farligt läckra, om än lite kluriga att applicera!
Jag hade en lyckosam dag med kameran och gjode ett inlägg bombaderat med bilder på en sminkning jag fullkomligt älskade!
Min vän Ullis fick sig ett par gammelrosa, glittriga naglar och jag fick lära mig en läxa om att formar faktiskt inte passar till alla naglar...

Tillbakablick året 2012, Mars

I Mars månad började solen titta fram och jag satt ofta på balkongen i duntäcke och solade ansiktet vilket resulterade i lite färg och fräknar på mitt likbleka ansikte!
 
Jag gjorde flera stilrena sminkningar som passade bra till min nya frisyr, jag köpte också mitt första efterlängtade läppstift från Illmasqua. I ett inlägg visade jag enkel countoring och hur mycket mer liv det ger ditt ansikte, jag gillar verkligen skillnaden!
Jag riktar en liten känga mot elf då de tar fram en palett ögonskuggor som utformats väldigt likt wet´n wild och diskuterar eventuellt varumärkesintrång. Den irritationen blir dock inte så långvarig då de har vissa prisbelönta godingar i sitt sortiment, mineral boostern hyllas i ett eget inlägg, och jag håller den lika kär idag! Jag var snabb med att köpa de hypade "violent lips", en typ av gnuggis till läpparna. Särskilt välanvända blev de inte, men det var absolut roligt och annorlunda!
Jag fortsätter samarbetet med Nailsnstuff och gjorde bland annat en rolig sminkning till läpparna, denna månad börjar jag också på en challange och gör en uppskattad sminkning med tema "the preppy girl". Den utmaningen är jag fortfarande inte klar med, skäms!

Tillbakablick året 2012, Februari

Februari var en lugn månad på bloggen, det blev flera inspirationsinlägg och mestadels neutrala sminkningar.
 
Jag hittade många inspirerande nageldesigner till våren, tyvärr blev inte särskilt många satta i verklighet, jag hade även ett inspirationskollage med rött tema. Under denna månad började jag och Antonija som driver nailsnstuff samarbeta och gjorde sminkningar/nageldesigner inspirerade av varandra, vilket var både givande och roligt! Jag gjorde en vacker håruppsättning till en bal på sköna Sandra! Jag hade även en frågestund på bloggen, det var inte så värst många frågor som trillade in,men där fick ni veta lite mer om mig och jag berättade bland annat om mina älskade hundar Ängla och Chicco.

Tillbakablick året 2012, Januari

Gott nytt år på er alla underbara! Jag hoppas ni fått ett fint år och satsar mot ett ännu bättre 2013. Jag är för ovanlighets skull förväntansfull inför det kommande året, jag har mycket på gång, och 2013 kommer bli mitt mest händelserika år någonsin! Mer om det blir det så småningom :)
 
Nu tänkte jag bjuda på en liten tillbakablick på det gågna året i olika inlägg, Jag börjar med Januari! I Januari var denna blogg endast två månader gammal, jag hade beslutat mig på att lägga ner min gamla blogg och börja om på n ytt, denna gång med en tydligare skönhetsprofil. Inläggen var många eftersom jag var entusiastisk och ville skapa en kanonbra blogg, jag hade även mycket bloggmaterial under denna månad.
 

Under Januari månad blev jag kär i Marc and Jacobs parfym Daisy som jag inhandlade under min och min sambos semester  i Tunisien några månader tidigare. Jag köpte två läppstift från Lancome, varav ett, beige couture blev en stor vardagsfavorit med perfekt nyans för mig och den gled på som smör på läpparna!
Ett annat läppstift jag testade kom från Viva la Diva, jag var ute efter ett "my little pony" stift i glad och härlig färg, detta var NÄSTAN på prick vad jag sökte! Det var första gången jag testade någon av deras produkter (och än så länge enda gången), och jag älskade färgen men avskydde lukten! Flera kommenterade och gillade också färgen på stiftet, namnet på detta var very violet.
Jag shoppade loss på make up store under mellandagsrean, det blev flera ögonskuggor, två läppennor och en ögonpenna. Jag hade sett fram emot detta så jag skulle komma upp i tillräcklig stor summa för att bli medlem. Efter detta har jag bara köpt någon enstaka produkt och flera av skuggorna använder jag knappt, så detta inköp var på många vis onödigt! Jag hittade dock en favoritskugga, den rostbruna Viva, och en underbar läppena, frosted berry. Rougen Complex inhandlades också vid samma tillfälle, och detta använder jag idag nästan dagligen.
Jag gjorde en härlig pastellsminkning, tidigare hade jag också färgat håret och bytt frisyr till en page. Till min födelsedag gjorde jag en skarp sminkning som jag fick fint beröm för av den söta personalen då jag var och handlade inne på body shop. Senare under kvällen fick jag en primer från smashbox av mina underbara vänner, den har blivit en stor favorit och används fortfarande flitigt.
Jag köpte hudvård från Dermanord, deras produkter var en fullträff! Naturliga ingredienser och helt underbara på huden. Framförallt otroligt dryga, de har precis tagit slut!
Jag köpte även in några gellacker som slog igenom stort under året, maroccan clay var en av dem.
Chanells nagellack peridot skapade någon typ av hysteri som jag aldrig förstod, däremot försökte jag själv skapa ett liknande nagellack med hjälp av mineralskuggor och lyckades ganska bra!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!