Acne killer

Har köpt den nya ansiktsmasken acne killer! Gjorde ett videoklipp om den istället, får i förhand be om ursäkt för att jag som vanligt är så seg och använder ordet "snarare" för mycket! haha
 
 
 
OBS: Två dagar efter användning dök massor av småfinnar upp längst min käke. Beror förmodligen på att det fastnade lite småfjun där, men väldigt trist då jag är helt rödprickig där nu! Använd den INTE där du har ansiktsbehåring! Flera andra har också fått fler finnar efter att denna mask använts. Jag rekommenderar den endast till dig mer lite grövre orena porer, och lägg den endast på problemområden, inte hela ansiktet!

if I could paint my hair every day..

Jag har ju varit inne på att förlänga mitt hår ett tag nu, och har lite funderat på att fixa ombre i det. Men ombren känns för mig redan lite uttjatad och tråkig, så beslutade mig för att bara ha min vanliga hårfärg i hela. Fram tills jag såg dessa underbara bilder!
 
 
 
 
Så himla vackra färger!! Och visst skulle det liva upp lite nu till hösten och vintern? :)
 
Bilderna kommer från pinterest.com

Nail shapes

De senaste åren har det hänt mycket vad gäller utvecklingen av nageldesigner och former. Förr hade alla smått rundade naglar och idag har de flesta helt raka med tydliga hörn. För några år sedan började det experimenteras smått med nagelns form och stilettonaglarna föddes.
 
 
Stilettos är som ni ses långa och spetsiga, prefekta för att göra ordentliga dekorationer på!
 
 
För den som som tycker stilettor är för vågade finns även almond formen som alternativ, de ser ut som stilettos fast mycket kortare och mer lätthanterliga. Dessa har vi börjat se mer och mer av på felra av dagens stora bloggare och även artister som Rihanna med flera. Ofta ser vi dem helfärgade eller helt nude.
 
 
Även naglar som filar snett är det fler och fler som vågat sig på. Denna form har setts på bland annat Sanna Bråding här i Sverige.
 
 
Så har vi förstås edge naglarna som byggs och filas i en kantad form med en tipp som formas likt en tiangel. Edgenaglarna har jag inte sett särskilt mycket av i Sverige ännu, tillskillnad från de tidiare formerna.
 
 
Ducknails. Den enda formen som jag verkligen inte gillar. Dessa har inte fått något genomslag i Sverige, men i USA är detta de hetaste naglarna just nu. Vi har sett dem bland annat på deltagarna i Jersey Shore.

 

 
 

Hair tutorial

Hej alla! Här kommer en liten steg för steg beskrivning på en fin håruppsättning! Batteriet på kameran var dött, så har tyvärr bars mobilbilder.
Låt oss börja!

Du behöver en kam, locktång, hårband, donut, hårnålar och spray.

1. Dela upp håret i två sektioner, strax bakom örat och rakt över hjässan till andra örat. Sätt undan den främre sektionen och fäst den bakre i en hög hästsvans.

2. För hästsvansen framåt så att den hänger över pannan. Fäst donuten med hårnålar över fästet på hästsvansen.

3. Tupera baksidan av hästsvansen och kamma den över donuten. Fäst under donuten med hårnålar.

4. Locka allt hår i den främre sektionen, kamma ur lockarna något.

5. För lockarna bak över bullen av donuten, forma efter eget tycke och fäst med hårnålar. Spraya

                                  

 

Ni får hemskt gärna kommentera om vad ni tycker, vill ni se fler hårtutorials, är beskrivningen förståelig osv?

 


instagram

Som ni märker är det inte så mycket updatering här nu. Jag har två kurser i skolan som tyvärr är supertråkiga, men jag måste naturligtvis försöka ta mig igenom dem ändå. Jag har dock skaffat instagram, för er som vill följa mig där heter jag sarabuder! Det är mest skönhetsrelaterade bilder, många är samma som redan visats i bloggen, men vissa nya kommer upp. Dessutom är min instagram lite mer personlig i bloggen eftersom bloggen är strikt skönhetsrelaterad, på instagram kommer det upp lite (men bara lite!) annat också!

matt`n black

Här är mina senaste naglar! Förstärkning på mina naturliga i gelé, dock kändes de så trista så jag piffade upp dem med matt svart, konad och steel beads!


braids!

Sista tiden har jag varit så sugen på att bära flätor i alla dess former, vilket dock är svårt med axellångt hår! Visst kan en vanlig fläta vara fint, speciellt när håret först är upsatt i en hög hästsvans! Det finns dock så många fler sätt att göra flätor på, och nu syftar jag inte till de vanliga in-ut bakade eller fiskbensflätan som ändå är väldig basic utföranden. Se här vad mycket fins det går att göra!
 
 

cupol on my wishlist

Idag var det någon typ av hälsodag på skolan med flera olika montrar. Jag passade blan annat på att mäta kroppsfettet, se vilket typ av stöd jag borde ha i skor beroende på hur fötterna belastas, men framförallt blev jag sminkad i en monter make up store hade. Jag hade endast lite puder och fylla ögonsbryn innan, så det passade bra med en ögonsminkning!
Hon frågade vad jag ville ha för typ av sminkning, så jag bad henne göra precis vad hon ville och framhöll även att jag är van vid ordentliga sminkningar och gärna testar något roligt.
 
Här är resultatet:
 
mixtrade lite med kameran, så är tyvärr lite suddigt :(
 
Roligt och inspirerande? Nej.
Det är en fin väldigt enkel sminkning, lagd ganska snabbt och småslarvigt. Nu hade jag inte kunnat förvänta mig mycket annat, de hade bara diskreta färger med sig, dåligt ljus och tanken var förstås bara att marknadsföra sig lite, de kan inte lägga en full sminkning helt gratis på varje person. Dock har jag svårt att förstå varför man inte går in mer för att göra ett bra jobb, analysera kunden och ge ett litet tips om något. Det hade varit en bättre marknadsföring känner jag! "Du passar i denhär färgen, kom in i butiken på en sminkning så får du fler tips". Att få hjälp av en person som kör på en sminkning som denna till en kund som ger helt fria händer, gillar smink och går in med inställningen "kör på bara!".. nja känner jag helt enkelt!
Nåväl, samtidigt får jag förstå ha förståelse för att det är såhär de flesta vill bli sminkade, för visst var det fint ändå :)
Jag har inga av basfärgerna från make up store, utan köper mest riliga färger. Muffin och cupol användes på mig idag och jag känner förstås till dem eftersomd e är så vanliga, cupol var riktigt fin!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!