Vill ju inte klaga...

Men det har varit hemskt dåligt med kommentarer här sista tiden! Vad kan det bero på tro? Gillar ni inte att det bara är massor av nagelinlägg kanske? Önskas fler sminkningar, hår, produkter och liknande? Eller är det kanske dags att ordna en liten tävling med en goodiebag i pris?
 
Vore supersnällt om ni lämnade någon typ av feedback så blir jag lite mer peppad att göra bra inlägg till er!
 

Found gold in Cape town

För några dagar sedan vad det dags för Anna att få fina naglar innanhon begav ssig till Göteborg för att fira nyår och fortsätta sina studier. Anna valde en fransk rand i silverglitter, en väldigt populär färg!
 

I´m just a little better than you

Idag fick jag en liten utmaning med ett par ordentligt nedbitna naglar! Det är alltid lite svårare att få ut naglarna när de är så pass nedbitna att de "gömmer sig" under huden, då behöver nageln inte bara  växa framåt, utan även upp, över bullen. Detta innebär att det är ganska mycket rörelse under materialet och risken att det släpper ökar. Bitna naglar växer dessutom snabbare än vanliga, vilket återigen ökar risken för släpp. Vi får se hur länge dessa sitter, men jag gissar att ett återbesök om 2 veckor skulle vara det ultimata. Annars brukar 3-4 veckor vara lagom att vänta (om man vill ha fina naglar utan tydlig utväxt, de kan förstås sitta längre).
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
De är fortfarande korta, men det räcker gott när man är så ovan! Dessa har jag förlängt med mall, jag använder en teknik där man först förlänger nageln en pytteliten bit direkt på skinnet. När det stelnat har det alltså skapats en fri kant (vilket en nagelbitare inte har annars) och det går att sticka in en mall och förlänga.

and I thought to myself, what the fuck?

Hanna valde söta franska till sina naglar. Jag använde ett färdigblandat glitteroulver från nded, lite besviken blev jag allt, det glittrar superfint på, men när man applicerar det syns glittret knappt över huvud taget :( Jag har svårt att hitta bra vita glitter, de glittrar ofta för mycket antingen i blått eller rosa. Nåväl, naglarna blev fina ändå, en liten snöflinga fick också pryda dem! Tyvärr har det redan lossat två, ibland far de all världens väg när det är kallt ute! Det gäller att vara försiktig och använda handskar!
 

it´s not the end, it´s a new beginning

Elin hade redan bestämt hur hon ville ha sina naglar, kul! Lite bling till nyår skadar inte :)
 

can only angels fly?

Madde var här och vässade klorna inför julen, hon har så tacksamma naglar att bygga på! Den dagen jag utbildar mig och ska göra provet hoppas jg att jag kan få bygga på henne! Hon har så fin form på nageln naturligt och riktigt långa nagelbäddar, så det är en fröjd!
 
Vi körde på mörkgrå tippar, silverglitter och silvriga snöglingor. Det är så bra med dessa färger, för de passar både till jul, nyår och vintern över huvud taget. Rött och grönt i kombination är kul till julen, men sedan blir det kanske lite trist?
 

hearts on thread

Fick fria händer på Lisa, alltid kul! Dock gjorde jag inte något helgalet som man ofta blir frestad till, denna design fick jag upp i huvudet igårkväll när jag inte kunde sova och den är precis lagom tycker jag! Passar både till jul och nyår dessutom!
 

One love

Supersöta Julia var här och fick fina naglar nu till jul! Hennes gjorde jag en gång i somras inför balen också, hoppas de sitter lika bra nu som då! Jag byggde på formar som vanligt och gjorde en lagom längd, precis en liten, liten bit över fingerspetsen.
 

competition nails

 
 
 

ice chrystals

Igår vad det dags för min kusin Sofie ett snygga till naglarna inför julens alla festligheter. På Sofie får jag alltid göra som jag vill, och valde denna gång att bädda in någon typ av väv i tipparna och sedan ljusblått splitter med mera. Tyvärr var det omöjligt för mig att få en fin bild på dem :(
 
Före:
 
 
Under tiden:
 
Som ni ser är väven inte alls tät, utan tipparna är mestadels traansparenta
 
Nästan färdigfilade!
 
Efter:
 
 

Fick till en ordentlig C-curve, pinchade på ett annorlunda sätt. Dock ser det nästan ut som nageltrång på bilden med alla skuggor, haha

Första julnaglarna!

Efter en månad var det dags för ett återbesök för Ellie, denna gång körde vi förstås på juliga naglar! Jag fick fria händer igen (jippiehoow!!) Så det blev rött och guld med svarta rosetter på vardera ringfinger :)
 
Här är de förra med en månads utväxt:
 
 
De nya:
 
 
Kunderna i butiken hon jobbar i hade varit imponerade över de förra naglarna och älskat färgerna, man blir så glad över att höra sånt! Från och med Onsdag blir det naglar varje dag fram till jul, men har bara 1-2 personer om dagen, det är lagom!

Jomen tack

För några dagar sedan skulle jag döda några minuter när jag väntade på min sambo och körde ett "vilken kändis är du lik?" test. Resultatet blev Vin Diesel. Det är lite extra kul eftersom jag brukar säga att han är mitt frikort (muskler är min grej så att säga). Haha
 

Julklappstips- till kvinnan. Eller mannen.

L'occitanes produkter är så fantastiska att ingen kan bli missnöjd! Detta är den perfekta julklappen för en person som gillar att hitta glädje i småsaker och tycker om att piffa upp vardagslivet lite extra. Deras produkter är naturliga och har verkligen det där lilla extra. Jag fick upp ögonen för märket genom Glossybox där jag testade den mest fantastiska handkrämen. Senare testade jag en av deras handtvåler, och jag gick och sniffade på händerna i flera timmar efteråt, så bra håller den underbara doften i sig!
Till jul harde olika giftboxar med olika typer av set av produkter, här finns det nåot som passar alla, köper du rodukterna i ett set blir det dessutom billigare än om du köper dem en och en. Dessa set kostar mellan ca 400-700 kr.
 
 


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)
 

XMAS Marvellouse Flowers, 595 kr

Marvellous Flowers Eau de Toilette 75ml
Marvellous Flowers Shimmering Dry Oil 75ml
Marvellouse Flowers Shower Gel 75ml
Marvellouse Flowers Soap 50g
 
Känns seten lite saftiga i priset finns det förstås mängder av produkter att köpa en och en, jag skulle verkligen bli glad av vilken som hells som finns på sidan!

a bright future

 
Jag får alltid så jobbig hy på höst-och vinterhalvåret! Jag blir fruktansvärt yttorr trots peeling och återfuktning i massor. Inte nog med det fick jag ha fin och slät hy i ett par dagar innan det döck upp ovälkommna gäster.. Nåväl, det kunda varit värre, och så fort jag blir mindre stressad försvinner det mesta tack och lov.
 
Denna sminkning hade jag tidigare i veckan, en enkel vardagsmake i lila. Skuggorna är från Elf´s 99 palett, är mestadels den jag använder när jag sminkar mig, det är så smidigt att ha alla färger man behöver på ett o samma ställe!

Julklappstips-till mannen

Jag tänkte tipsa om skönhetsrelaterade julklappar i olika kategorier, först ut är den perfekta julklappen till den klassiske mannen, din partner, pappa, morfar eller bror med stil!
 
Ett classic maile grooming kit kan inte sitta fel! Detta är ett maskulint och klassiskt kit innehållande Exfolierande duschcreme, återfuktande Aftershave Balsam, lyxig tvål & en fräsch ansiktstvål.
Produkterna doftar underbart av trä- och kryddiga toner, noter av bärnsten, patchouli och sandelträ. En sensuell och manlig doft! Flera män glömmer bort att ta hand om sin hy, med dessa stiliga produkter vars utformning är så snygg att de gärna kan stå framme bör det problemet vara löst! Jag älskar verkligen utformningen, och doften kan bara inte slå fel! Detta kit kommer i en snygg presentask.
 
Det kostar endast 175 kr, och du kan köpa den HÄR.

advent

Dessa naglar gjorde jag på mig själv till första advent. En enkel förstärkning i akryl men orlys gellack "kiss the bride" och silvriga snöflingor på ringfingrarna. Enkelt och stilrent! Passar bra nu när det är tentaperiod med, då vill jag inte ha naglar i vägen. Dessa kommer dock inte få sitta så länge, när tentorna är färdiga ska det förstås bli julnaglar med glitter!

utväxt

Ibland får man till det så himla perfekt! Mina stilettos rök igår, på högra handen hade jag fått flera släpp vilket beror dels på att jag inte är grym på att bygga med vänster, men även för att stiletos inte är det smidigaste i stallet. På vänsterhanden däremot satt de ordentligt och på pekfingret var utväxten knappt synlig :)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!