Resultatet

Då var tävlingen över för denna gång i alla fall! Jag var inte alls så nervös som jag trodde, tog det hela väldigt lugnt. Lite besviken på arrangemanget dock, var dåligt förberett och ingen vidare info. Nåväl, var flera duktiga tjejer där och sminkningarna var helt olika trots att vi alla fick samma, relativa få produkter att välja på. Jag valde en ganska klassisk sminkning, en brun sotning med blå inslag. Jag hade absolut kunnat vara mer kreativ, men ser man till hur folk har röstat hittills verkar de klassiska gått hem bäst. Här ser ni en mobilbild av sminkningen, uppdaterar med en bättre så fort jag kan!
Nu hoppas jag att alla som ska förbi A6 kan ta sig en tur förbi och rösta på mitt bidrag!!!! Skulle betyda så enormt mycket om jag gick vidare!!!!

 


hintKanske dem sämsta kvalitén i världshistorien! Trots att jag är superstressad ville jag testa en sminkning imför tävlingen imorgon. Jag kommer inte vara mindra stressad då, så jag tänker att det kan vara bra att ha en plan och hålla sig till den. Nu vet jag visserligen inte vilka produkter vi får ha, men jag tror att jag har använt mig av väldigt basic saker som vi borde få välja bland.
Spännande!

Gör om en vän

Jag har glömt att berätta för er att jag skickade in bidrag för att vara med i make up stores tävling "gör om en vän". Jag hade tur och blev uttagen, så imorgon är det dags för tävlingen! Är nervös som tusan! Men de känslorna måste jag tränga undan, för snart har jag min sista tenta innan sommaren. Har inte hunnit testsminka eller något sådant, men så verkar det inte heller som om det finns särskilt många produkter att välja på, så jag tror vi får se på plats vad vi hittar på.. Uppdaterar förhoppningsvis imorgon med bild, sedan får alla som bor i närheten rösta på A6. Går jag vidare har jag chans att vinna en utbildning till make up artist!!!


Samarbete 8

Då både jag och NilsNstuff har haft fullt upp med plugg sista tiden är det ett tag sedan vi gjorde ett samarbete, men nu är vi igång igen!
Denna gång stod Antonija för en sminkning och såhär blev mitt resultat när jag inspirerades av den:
Akrylnaglar- franskaSåhär blev naglarna på dagens kund, byggda på formar. Smile linen äär inte helt jämn på alla, däremot är jag grymt nöjd med tjockleken, de blev väldigt jämna och kreditkortstunna allihop! Fast det ser ni förstås inte på denna bild ;)

Akrylnaglar- franskNu är jag äntligen tillbaka igen! Uppsatsen är inlämnad, men helt klar för sommaren är jag inte. Jag har opponering på uppsatsen kvar och sedan blir det en intensiv tentaperiod på en vecka.
Idag gjorde jag i alla fall naglar på en söt tjej som heter Jelanie, det var synd att jag inte tog bild före hennes naglar var riktigt korta, som naglebitarnaglar fast hon rev ner dem istället. Nåväl, här ser ni resultatet!
Jag ska även göra naglar imorgon och iövermorgon dock blir det ingen vidare variation då alla ska ha franska, men jag visar ändå!

Akrylnaglar- dots

Ni fick se en tjuvkik på mina naglar i det förra inlägget, här kommer mer detaljerade bilder!Eftersom jag hade ont om tid fick det bli något väldigt simpelt! En naturlig förlängning med cover pink på hela nageln, sedan ett mönster i svart och vitt gjort med en dotting tool.Jag testade även att bygga en nagel på min tumme när jag inte har någon nagel över huvud taget annars. Resultatet blev helt okej, men jag tog bort den efter någon dag bara eftersom det kändes så obekvämt att ha något som satt fast direkt i skinnet..

suprise!

Igår när jag äntligen var på väg hem från skolan var humöret inte på topp på grund av diverse komplikationer, så blev jag ändå på bättre humör när Damir sa att jag fått ett paket. Jag var ganska säker på att jag inte beställt något dock, så lite misstänksam förstås. Äntligen hemma skyndade jag in och vad fann jag?
Jo, UNDERBARA Antonija hade skickat ett paket med nagelprylar! Hur söt?!!

Så, här ska ni se vad jag fick! :)


Först en pensel från peggy sage, i perfekt storlek att täcka nageln med genom skinlig akryl :)


Två st blå two-way pens


Fyra sommriga stickerark


Gröna heartshapes


Glitter- "Power Puff Pinglorna", är ju supersvårt att fånga på bild! Men detta gillade jag skarpt, ska absolut testar framöver!


Glitter- "Polka" (kan tillägga att hon blandar dessa själv!) eller är ganska säker på det i alla fall, vore ju fult att ljuga..


Och tillsist- denna! Helt ärligt, jag vet inte riktigt vad det är! :O någon form av pimpsten? haha

Ett jättestort tack söta, underbara du Antonija! Det kom verkligen lägligt och gjorde min dag!

match

idag går jag all in för att matcha! Det underbara läppstiftet orange blossom från isadora går fint ihop med min röda bränna! hahaKan tillägga att jag tog 4 bilder innan denna, på denhär ser jag riktigt PIGG ut om man jämför med de andra! Men å andra sidan, hur höga krav kan man ställe klockan 21 när man sitter i skolan?

oh, but darling..

En rosa sotning med brun kajal fick bli min sminkning för ett par dagar sedan. Basen är garniers BB cream.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!