Isadora- bordeaux red

 
 


Detta underbara läppstift från isadora skaffade jag förra sommaren och det kommer bäras flitigt i höst! Med sin mörkröda färg och metalliska finish passar det perfekt till årstiden. Allra finast tycker jag det är till dig med blek lite fräknig hy!

frisördocka!

 

Just a little finess

 
 Bas:
concealer: instant light perfecting touch- clarins
foundation: mineralfoundation P3- Tikei
Shading: Duo blusher "dark nougat"- isadora
Highlight: Shimmer palette- Elf
Rouge- Isadora (bortskavd etikett)
 
Ögon:
Skugga längs undre fransraden: 458- beauties factory
ögonpenna: Vanilla- MUS
eyeliner: lasting drama gel eyeliner black chrome- maybelinne
mascara: Masterpice max- Maxfactor
 
Läppar:
Läppstift: Risque- Wetn Wild
Lip color pot: red wine- Cailyn

Youtube tip- remove acrylic nails

Jag ber alla som gjort naglar hos mig ta en titt på detta klipp som visar ett bra sätt att ta bort akrylnaglar på. Har du fått lite släpp så går det att pilla bort dem, men det skadar din naturliga nagel otroligt mycket! Det kanske går vägen en gång, men gör du det flera gånger i rad kommer din egen nagel ta så mycket skada att det inte heller går att bygga konstnaglar på.
Så snälla, låt det ta tid och ta istället bort dem på ett mer skonsamt sätt! Du behöver absolut inte ta bort naglarna innan du kommer tillbaka för återbesök, det räcker med att jag filar bort den största delen av materialet, så går det utmärkt att lägga nytt ovanpå. Då slits din egen nagel så lite som möjligt och kan växa ut ifred. På detta vis brukar nageln efter ett par gånger ha växt ut så mycket att någon förlängning inte behövs, utan bara förstärkning av ens egna nagel!
 
 

akrylnaglar- Galaxy

Rara Jessica har åter varit här för att få fina naglar inför helgens bravader! Hon har tuffat till sig rejält och idag blev det allt annat än franskt! Stjärnorna fick förstås vara med igen! :)
 


 
Detaljerna syns så mycket mer på riktigt! Det är svart och silvrigt glitter med silvriga ritherstones och stjärnor :)

Inspiration- Green 

Isadora paradox-lipstick

Isadoras höstkolektion  Paradox har fått relativt stor uppmärksamhet och tycks vara efterlängtad många. Jag kan hålla med om att kollektionen är en fullträff, dock är det endast de matta läppstiften jag suktar efter!
 
 
Bare bohemian, Red carpet, Femme fatale

Jag gillar alla tre skarpt, men Femme fatale måste nog bli det som införskaffas först för en testomgång!
Det finns naturligtvis en hel del andra produkter, samtliga finns redan ute i butik!

On top

Det är så fint glitter på ögonlocken, perfekt för att piffa till en vardagsmake, tyvärr supersvårt att fånga på bild :(
 
Bas:
Mineralfoundation P3- Tikei
all over cover stick - Elf
all over colour stick "lilac petal"- Elf
Duo blusher "dark nougat"- isadora
shimmer palette- Elf
 
Ögon:
photo finish eyeprimer- Smashbox
mineralskugga "madame"- makeupcosmetics
glittrig skugga- La femme
vit kajal- Crayon D`oeil
masterpiece max mascara- Maxfactor
 
Läppar:
Läppglans Elf (bortskavd etikett)
 
 
 

Hold your breath

 
Bas:
Garnier BB cream
Elf all over cover stick
Tikei mineralfoundation
 
Ögon:
Smashbox photofinish eyeprimer
MUS microshadow viva
beige, vit skugga isadora
maxfactor mascara
guldig ögonpenna elf
 
Läppar:
Läppenna rimmel, 99 paletten

Pascal

 
Idag har vi varit och firat Bajram med sambons släkt. Tyvärr fick vi väldigt bråttom att åka så jag hade inte tid att ta några vettiga bilder på sminket, dessa får duga! De vackra gröna skuggorna är pascal och fantastic från MUS.

Youtube tip- Rihanna inspired makeup

Åhh, ser ni vad underbar denna sminkning är?!! Jag  brukar normalt inte vara så svag för nude läppar och sminkade ögon, för det mesta går jag all in! Men till denna älskade jag läpparna hon visar i slutet!
 

Första hårförlängningen

Jag har ett tag planerat att börja göra hårförlängningar, den typ man smälter in med keratinvax. För någon vecka sedan fick jag hem tången jag beställt och efter en massa undersökningar, kikande på youtube klipp och så vidare var det idag dags att testa för första gången!
Jag gjorde förlängningen på min underbara syster Sandra som har kort hår, så det var verkligen ett ordentligt test! Som nybörjare är det kanske vettigast att testa på någon som har lite längd i håret från början, men nu blev det verkligen bra träning, dessutom är det bättre att någon jag känner är försökskaning utifall att något skulle gå fel.
 
Jag är inte säker på hur många slingor vi satte i, vi hade 10 färdiga slingor och resten gjorde vi själva genom att klippa isär hårträns och sätta vax i änden.
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Efter Inklippning:
 
 
Jag är verkligen nöjd med resultatet! Speciellt då det var första gången och att utgångsläget var så pass kort hår! Nu återstår att se hur väl det håller. Det är otroligt mycket jobb att hålla efter en hårförlängning och det krävs lite fixande för att det ska se bra ut, fästena ska hållar trasselfria, håret trasslar sig lätt, det ska vårdas ordentligt helt enkelt. Men gud så snyggt det är! När jag har bestämt mig för vilken färg jag vill ha på mitt hår i fortsättnignen blir det nog en förlängning för mig med!
 
Så, är du sugen på en förlängning och bor nära Jönköping är det bara att höra av dig!

That Girl

 
Nu ska jag strax iväg och skriva en omtenta i finansiell planering och finansiella kontrakt. En tenta jag ärligt talat haft mardrömmar om. Jag mådde inte bra när vi hade kursen och den har verkligen kännts omöjlig för mig. Så svår att jag inte ens orkat ge den ett ärligt försök. Jag har inte pluggat alls som jag borde, har kanske lagt ner en veckas slöplugg, trots att jag var ledig hela sommaren för att klara den.. fy skäms!
Men jag har i alla fall blivit av med min rädsla för den och kommit underfund med att även jag kan klara den. Så småningom! haha
 
Bas:
Garnier BB cream, elf tinted moisturizer
Elf covel all stick
Isadora Duo blusher- dark nougat
 
Ögon:
Smashbox photofinish eyeprimer
beige/guld, ljus lila, mörk metallic lila, ljusbeige från "costal scents" paletten
MUS cake eyeliner black
 
Läppar:
Från 99 paletten

You gor your million dollar contact

Hej! Tog mig i kragen och slängde ihop en sminkning! Jag brukar klaga på att färger ofta försvinner på bild, men
denna gång var det ärligt talat lite till min fördel, tycker själv att denna sminkning blev ganska messy.. Vilket visserligen inte är märkligt med tanka på hur snabbt jag slängde ihop den bara för att ha något att visa och sedan tvätta bort allt igen! Synd dock att den gröna skuggan inte kommer fram som den borde, den är verkligen superskimmrig och helt fantastisk!
 Alla skuggor är från 120 paletten.
 
 
 

Youtube tip- wedding nails

 Young nails har massor av bra tutorials på youtube, ofta tar jag dock bort ljudet eftersom jag tycker Greg talar så överdrivet ibland, det kan kännas mer som reklam än en tutorial. Visserligen görs de förstås i marknadsföringssyfte men jag kan inte låta bli att störa mig lite.. Deras produkter verkar dock vara helt underbara! Jag testade att gå och få naglarna gjorda på en salong som använde sig av deras produkter och jag gillade verkligen vad jag såg! Ska jag någon gång utbilda mig inom naglar tror jag det blir hos en skola som använder just det märket!
 
Här är två klipp som visar annorluna men ändå stilrena naglar som passar till bröllop!
 
 
 

Akrylnaglar- Strike

 
Jag hittade en design som jag gillade så skarpt att jag var tvungen att testa göraden själv. Perfekt blev det inte, men efter ett par försök så! Älskar denna! Dock klarat jag inte göra detta på mig själv, men i framtiden kommer jag defenitivt testa göra dessa på någon annan!

Youtube tip- Gothic inspired

Jag älskar verkligen de mörka läpparna till hösten, tyvärr fegade jag ur i höstas, men nu är det snart dags igen! Har hittat en jättebra kanal på youtube med massor av tutorials, här är en lite goth inspirerad som jag gillar! Något för vågade läppar för att jag ska gå ut med det kanske, men det är ju bara att tona ner!
 

In love!

Idag hann jag göra en superenkel sminkning och passade på att testa en eyeliner jag fick i min goodiebag från Nelly high heel party.
 
 
Bas:
Foundation-Garnier BB cream -light, Elf tinted moisturizer
contour & solpuder: Isadora Duo blusher- dark nougat
Rouge: från palett
 
Ögon:
Eyeliner: Mabelline eyestudio lasting drama gel eyeliner- black chrome
 
Läppar: Lypsyl och rouge, samma som på kinderna
 
Denna eyeliner är verkligen en fullträff! Jag har testat sååå många men ingen har fallit mig i smaken så som denna, pull pott! Den förtjänar ett eget inlägg, så det kommer inom en snar framtid!
 

Youtube tip- feather nailart

Jag tycker det är så snyggt att bädda in fjädrar i naglarna! jag har gjort det en gång i akryl och var supernöjd, det går att variera på så många sätt! Den gången valde jag en naturlig färg på hela nageln och diskreta fjädrar, jag är sugen på att göra med glitter och färgglada fjädrar snart också!
 
 
Såhär såg mina ut, men det var alltså efter 3 veckors utväxt, så det var inte lika fint då förstås..
 
Jag hitade en bra tutorial på youtube på hur du kan göra fjädernaglar i nagellack!
 
 

soak off gel- applicering

Slänger in ett klipp på hur soak off gel appliceras. Det tar dock längre tid än vad som visas i klippet eftersom man inte får se varje gång det härdas i uv-lampa. Min erfarenhet är att det krävs 3-4 lager för att få en bra täckning, mellan varje lager ska nageln vara i lampan i 2 min (beroende på vilken lampa man har, kan räcka med 30 sek i LED-lampa). 
 
 

soak off gel- kiss the bride

Idag var min underbara vän Melina här för att göra om naglarna. Hon har testat akryl tidigare (inte hos mig) och upplevde att det slet mycket på nageln så vi gör ingen förlängning utan bara en lätt stärkning med soak off gel.
 
Färgen hon hade när hon kom heter hibiscus och den har hon haft i en månad nu! Ordentlig utväxt, men som ni ser sitter den bra på alla förutom en nagel! Jag är så imponerad och kommer nog föreslå detta för kunder som vill ha förstärkning i framtiden!
 
Före:
 
 
Som naglarna har vuxit!! Vi ska få alla jämnlånga och fixa en snyggare form så småningom också, men det tar förstås lite tid när det är den naturliga nageln och det inte går att bygga formen.
 
Efter:
 
 
På kom det härliga lacket från orly, kiss the bride! En riktigt härlig och fräsh färg, tror den kommer sitta på de flesta av mina väninnors naglar snart! Det blir spännande att se hur länge detta håller, färgen hibiscus som hon hade tidigare är av märket star nail.
 
 
 
 
 

H&M turquoise glitter eyeliner

Glittereyeliners är en jäklans smart och smidik produkt för att piffa till de enklaste sminkningarna till att passa även till festligare tillfällen! Denna kostar 40 kr om jag inte minns helt fel och finns alltså på H&M.
 
 
Den har en smidig liten applikator utformad som en smal pensel vilken passar perfekt till just glitter. Är du känslig ska du nog undvika den, jag minns att jag blivit irriterad i huden en gång efter att jag använt den. Glittret är inte supertätt och det är kanske här det märks att det är mer av en budgetprodukt jämfört med de som kostar lite mer. Effekten är dock fortfarande vacker och det gör också att det blir smidigare att dutta ut glittret lite över hela ögonlocket om du inte vill använda den just som eyeliner. För att få en mer täckande effekt fungerar det kanon att lägga den över tex en ögonpenna i liknande färg.
 
 
Till vänster är enbart eyelinern, till höger lagd över pennan secret agent från MUS.
 
Är du ingen flitig användare av glitter i dina sminkningar tycker jag verkligen dessa är något att satsa på! Gillar du däremot glitter i olika färger gör du bättre i att köpa en mixing liquid från make up store som du sedan kan använda med en eyelinerpensel ihop med lösglitter och öra din egen eyeliner. Var noga med att det är glitter anpassat för smink och inte vanligt hobbyglitter bara!

Vad jag gör just nu

Tenta om 9 dagar. Blir knapert med inlägg under tiden! Wish Me luck!


isadora duo blusher matte and pearly- 91 dark nougat

Denna blusher från isadora knep jag lite impulsaktigt (nu låter det som om jag stulit den, så är inte fallet!) på en liten rea för några veckor sedan. Produkten verkar dessvärre inte finnas i sortimentet längre, så jag vet inte vad ordinarie pris är. Den blev i vilket fall min för 29 pix. Riktigt glad är jag över det, för denna produkt använder jag numer varje dag jag bär smink!
 
Detta är alltså ett rouge, men i denna mörka färg passar den inte alls som rouge för mig, däremot är den lysande som solpuder och enklare contour! Den matta färgen längst upp använder jag under kinsbenen och i tinningarna för att smala av ansiktet lite, därefter går jag över med lite av den skimmriga (den nedre) på kindbenen och lite här och var där jag känner för extra glow.

Electro green

Här kommer min enkla sminkning från igår, eyeliner med en metallicpenna från Elf, lite brun skugga i globen och mascara. Fort ska det gå! Det är kanske inte den mest spännande och kreativa sminknning ni sett, men i brist på annat...
 

Akrylnaglar- You Go Girl!

Jessica är flitig med att fixa kunder till mig! Haha idag var söta Elin här och för henne var rosa en självklarhet. Förutom det fick jag fria händer gällande nyanser och så vidare. Även jessica följde med, vi pratade så mycket sist att båda glömde att hon vill ha rundade naglar och just den gången gjorde jag dem superkantade! haha
 
Här kommer naglarna!
 

Sorry..

Får lov att be om ursäkt förde senaste dagarnas dåliga uppdatering, ibland räcker inte tiden till helt enkelt, sedan har jag förstås inte alltid något att blogga om i skönhetskategorin. Jag är en sådan person som nästan alltid går osminkad när jag är ledig, så jag har inte så mycket att visa upp! Imorgon är jag dock tillbaka igen!

Akrylnaglar- mix all the good things!

Eftersom jag inte trivdes särskilt bra med mina senaste naglar passade jag på att ta bort dem när jag jobbade natt för några dagar sedan och gjorde nya! Denna gång gjorde jag dem med hjälp av formar som passar mycket bättre då ens naturliga naglar har fått lite längd.
Jag är nöjd med formen och särskilt högerhanden då jag ofta har problem med att bygga med vänstern. Denna gång är det knappt någon märkbar skillnad på höger och vänster hand!
 
 
Tjusigt att jag börjat ta bild med dröm-stenen eller vad? ;) Naglar att drömma om.. haha
 
 

Akrylnaglar- Yes I do

Här är dagens naglar! det tog otroligt lång tid att göra dessa, men det är väl ok med lite beslutsångest när det gäller naglarna till sitt bröllop? :) Förlängd nagelbädd och med siagonala stenar på ringfingrarna. Dessa är byggda med formar. Nu önskar vi Elin lycka till och grattis till bröllopet!!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!