gellack

 
Beställde 3st gellack från naileon, måste självklart testas direkt! Först ut är detta snygga röda, körde på både tår och fingrar :) Det är lite väl rinnigt att jobba med, men täcker suveränt! Nu kvarstår att se hur länge det sitter bara..

Big fat bass

 
Jag tror detta är en sminkning från i lördags, jag har använt sleeks natural palett till ögonen. Som ni ser är jag verkligen inne på mer naturliga och jordnära färger till ögonen just nu. I övrigt är jag fruktansvärt oinspirerad när det gäller smink, intresset har svalnat ordentligt, kanske har det att göra med hur mitt liv fullkomligen kastats om sista tiden? Jag tycker så myket annat är mer viktigt, jag lägger hellre tid och pengar på aktiviteter med vänner, träning, resor och liknande. Därför får vi se lite hur det blir med bloggen nu ett tag framöver, men än så länge har jag kvar den ett tag till.

you attention whore

 
Efter att jag hittat eyelinern i mina drömmar (från Gina tricot) har jag varit lite inspirerad till sminkningar med fokus på eyeliner, inget passar bättre till det än färgglada läppar! Jag går lite blygsamt ut med denna, en vanlig tunn eyeliner och en extra linje vilken fungerar lite som ett fusk till längre fransar. Denna gång hade jag möjlighet att ta bilder i dagsljus utan blixt, äntligen!
På läpparna har jag enbart ett läppglans från Pierre rené, nr 27, sjukt hur mycket färg det är i detta glans! Dock är läppenna i konturerna ett måste märkte jag under dagen, det läcker givetvis något otroligt, men vad kan man förvänta sig av ett glans? Jag fick det av mamma efter att min sjuåriga lillebror hade sagt till henne att han tyckte hon var för gamal för den färgen och att hon kanske borde ge det till mig. Haha, härliga kille!

Akrylnaglar- never felt better

 
Såhär ser mina nya naglar ut! Jag testade att blanda en rosa med större delen transcluent pink, lite cover pink och lite neonrosa. Blev ganska nöjd, men kollar man nära är den inte helt täckande över fria kanten. Jag gillar dock designen nu när jag vant mig, dessa är ganska neutrala för att vara mig! Det trista med dessa naglar är dock att utväxten kommer synas fort! Har dock märkt att sedan jag flyttade  för att bo själv har jag mycket mer tid trots att jag har hundarna själv, umgås mer med vänner, tränar mer och ändå sköter plugget. Märkligt, men underbart, så hinner göra om naglarna ofta, en sådan lyx!

hårfärg

Som jag tidigare skrivit satsade jag på en ny hårfärg för ett tag sedan, kände att det var dags för en förändring och spontanköpte på en brun med mycket röda toner i, colormask nr 6.57 i färgen light copper från schwarzkopf. Den beskrivs såhär på deras hemsida: Color Mask- The first coloration in a jar. När färgkrämen och developern har blandats ihop så blir resultatet en krämig, droppfri permanent hårfärg som masseras in i håret lika lätt som en vanlig hårkur. Med ingredienser såsom amino protein active, vitamine Oil complex och straightening combability booster får håret bättre struktur, blir mer lättkammat samt märkbart mjukt.
 
Jag kan inte påstå att den "superrevolutionerade" lösningan att blanda färgen i en burk gjorde mitt liv mer underbart, den var varken enklare eller svårare att applicera än andra färger, dock upplevde jag att det var ganska lite färg i. Mitt hår är tunnt och går knappt nedanför axlarna, ändå var det inte tillräckligt med produkt i för att få det helt jämnt med bara en förpackning. Dessa kostar ca 100 kr.
 
Före:
 
 
Efter:
(har tidigare inte lagt märke till att jag gör en typisk min på bild, men ser ju verkligen precis likadan ut på dessa, förutom huvudställningen..)
 
Nåväl, den ena bilden är nog taken utan blixt i dagsljus och den andra med blixt i mörker, så min hudton ser väldigt olika ut. Det är dock så att lite rödare nyanser på mig plockar fram mina färger mycket mer och jag får betydligt mer liv i huden, vilket är trevligt! Jag är supernöjd med färgen, dock upplever jag att de röda tonerna mattats ner något redan.

gina tricot- liquid eyeliner

Jag har länge varit på jakt efter den perfekta eyelinern och testat MÅNGA som jag inte gillar. Hittils har cake eyeliner från makeupstore varit bäst, men den är bara bra om jag använder den ihop med mixing liquid (en vätska som gör den vattenfast), men vanligt vatten blir linjerna inte alls så skarpa. Så såg jag denna från Gina och tänkte att det var värt ett försök.
 
Penseln är supertunn och passar perfekt att göra en tunn vardagsliner med, sedan går det enkelt att bygga på mer om man vill ha vinge.Den ger en svart, skarp linje och jag gillar att locket med penseln i är kort, så att jag kan stå med ansiktet nära spegeln när jag målar. Den sitter bra under hela dagen, så för mig är detta utan tvekan en fullpoängare!
Innehållet är på 4 ml, vilket är relativt lite, men å andra sidan är priset 39 kr.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!