It´s a wild world

 "Jag tänkte att du får bestämma" sa Ellie, och då gjorde jag det. Jag har för inte allt så länge sedan köpt ett par akryler jag inte visat er, färger utan glitter. Jag har inte ägt några tidigare, utan bara blandat egna med ögonskugga, men då är det alltid skimmer i. Det var kul att äntligen få använda dem, de var väldigt trevliga att jobba med, och färgen är ju så läcker! Jag älskar lila och orange ihop dessutom!
 
 
Dessa har en förlängd nagelbädd med Ez flow cover pink, den använder jag alltid, även om nagelbädden nte behöver förlängas. Jag tonar ut den mot nagelbanden med en transcluent pink. På så vis kan vi förlänga nagelbädden om det behövs, men tekniken innebär också att det inte blir någon synlig utväxt vid tippen som det blir om man använder genomskinlig. Det blir heller inte en likka tydlig utväxt vid nagelbanded som om vi använt cover pink hela vägen. Det lila är olika nyanser av fint lila glitter blandat med små lila hexagoner, den orange akrylen kommer från Cina.

YES we can!

Söta Jessica har lyckats sluta bita på naglarna! DUKTIGT! Är du nagelbitare och vill bli av med din ovana är det absolut värt att lägga lite pengar på besök hos en nagelterapeut. En person som kan sin sak kan bygga även på nedbitna naglar! Du får först fina byggda naglar, och eftersom de flesta inte biter på materialet man lägger på, eller i alla fall inte lyckas bita loss det kommer dina naturliga naglar få växa fram där under. På en nagelbitare blir det dock i regel släpp snabbare av flera anledningar. Dels finns det inte så mycket yta att fästa materialet på, dels växer naglarna snabbare hos nagelbitare och dessutom är det vanligt att man kanske är på att biter lite ändå. Efter ett par besök kommer dock din nagel ha växt ut till normal längd, det dröjer dock innan nagelbädden blir längre.
 
På Jessicas naglar har vi nu fått tillräckligt mycket längd för att bara kunna göra en förstärkning!
 

Nose contour

 Att använda contour till näsan tycker jag är svårare än till kindben, eller egentligen resten av ansiktet i övrigt. Att förtydliga en skugga som redan finns är inte så komplicerat, men att helt och hållet fuska fram nya former är desto värre! Här nedan har jag gjort min näsa smalare, jag jobbar då med mörkare nyanser på bägge sidor av näsbenet och en ljusare precis i mitten av näsryggen. Många glömmer att använda den ljusa eller hoppas över det avsiktligt, det kan kännas lite fel att lägga ljusare nyanser på ett områda som ska förminskas, ljust förstorar ju. Det är dock viktigt då den ljusa ger extra effekt till områdana på sidan som vi skuggat. Det blir en tydligare 3D effekt helt enkelt. Dessutom, används enbart mörkare nyanser skulle vi gå omkring med bruna näsor ala "Kissie". I den avsikten var det tur att hon opererade sig, jag var inte ett fan av näsan hon försökte sminka mindre när resultatet endast såg ut som en chokladdoppad näsa.
 
Dock är nyansen på min shading inte den ideala, jämför ni med de naturliga skuggor jag har under kindbenen är de i en mycket mer grå och kallare nyans..

 

 
 
 
 

You make me kind

 
 
Bär det underbara läppstiftet "Welt" från illmasqua, älskar färgen! Duttade på lite skimmrig ljusrosa ögonskugga mitt på underläppen också, gör faktiskt ganska stor skillnad! Det är så fruktansvärt skönt att gå utan mascara dessutom, älskar konstrasten till färgglada läppar. Bäst tycker jag dock att det blir med en ögonskugga med lite skimmer i och en vit skugga på insidan för att öppna upp blicken lite :)

new darlings

Dessa godingar sitter på mig just nu, är supernöjd! Stilletos i hanterbar längd passar mkig perfekt just nu! Det lossade en när jag red igår dock, men går snabbt att bygga bara en nagel, så det åtgärdades direkt :)
 

Is it cause I`m black?!

Hittade bilder på naglar jag inte tror jag visat! Absolut inte de vackraste jag gjort, men kände mig sugen på svarta en dag och fixade dessa. Är bara en förstärkning på mina naturliga.
 
 
Jag har måat vanligt svart nagellack på en förstärkning, sedan lagt UV topcoat, buffrat det matt och tillsist stämplat rosor över hela nageln med konad. Jag blandade även svarta och silvriga kulor och gjorde caviar manicure på ringfingrarna. Jag testade två olika uv topcoat på vänster och höger hand, därför har kulorna på ena handen helt försvunnit i topcoatet på vissa ställen. Tuff design, men helsvarta naglar är inte jag, och caviar manicure är definitivt inget för mig! jag är en sån person som pillar på allt som går att pilla bort, så de där kulorna åkte av en efter en. Efter ett par dagar var det inte så vackert längre! haha

Angående uppdateringen

Vet inte hur många gånger jag har bett om ursäkt för dålig uppdatering, här kommer ännu en.. Sista tiden har jag faktiskt haft gott om tid för att bloga! Dock har batteriet till systemkameran försvunnit (hittade det nyss tack och lov!), och jag känner att en skönhetsblogg utan bilder inte är mycket att hänga i julgranen? Förutom det så strejkar alltid min hy under hösten, ingen foundation lägger sig jämnt, de sitter inte kvar och så vidare. För mig är alltid hyn det viktigaste, det är min grund i sminkningar. Är jag inte nöjd med min grund försvinner all lust att använda ögonskuggor, då känns det som om jag lika gärna kan strunta i att sminka mig över huvud taget, så jag har ju inte haft så mycket sminkningar att visa upp heller. Naglar är lite mer tisakrävande att göra, så det har jag inte hunnit med heller. Nåväl, nu när jag hittat kameran blir det säkert lite fler inlägg här!
Instagram uppdateras oftare, där heter jag SaraBuder.
 
Kul förresten att min sista video om acnekiller var så uppskattad! Över 500 tittare på en vecka! Som sagt kommer jag inte använda den i hela ansiktet igen, jag har fortfarande stora problem längst käklingen sedan jag testade den, och är övertygad om att det beror på att hårstrån drogs ut. Jag har fått rejäla finnar och är öm och svullen, så jag hoppar verkligen att jag blir av med det snart!! Masken bör användas till pormaskar och inget annat!
 

Youtube tip- lovely ini stilettos

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!