Ricinolja

Ingen kan undgått att höra att ricinolja ska ha förmågan att få ditt hår att växa snabbare. Jag är inte övertygad trots vänner som testat och menar att det fungerar. Å andra sidan är det alltid värt ett försök? För någon vecka sedan köpte jag en stor flaska ricinolja, idag är första gången jag använder den. Min är köpt från bodystore, de har väldigt bra priser! Oljan går att köpa var som via nätet, den finns även på apoteket då den egentligen är tänkt att användas som laxeringsmedel, där är priserna dock onödigt dyra, dessutom är flaskorna väldigt små!
 
Jag sitter alltså med min i håret just nu, oljan är otroligt trögflytande och ganska svår att applicera på grund av detta. Den ska användas med viss försiktighet, alltså inte för ofta då flera fått eksem och liknande av den. På en sida innehållande råd om hur ricinolja ska användas läste jag dock att 2-3 gånger i veckan är lagom, med en verkningstid om 30 minuter. Jag tänker inte göra det så ofta, och jag kommer även att späda ut oljan med olivolja eller liknande i fortsättningen.
 
Dock har jag varit sugen på att förlänga håret ett tag, så förmodligen hinner jag inte använd oljan tillräckligt mycket för att se resultat, utan får återuppta behandlingen när jag tagit ut hårförlängningen i sådana fall.
 
 
 

belive

 
Lite random inlägg sådär bara! Åh vad det ska bli kul när jag åker till Thailand! Tidigare har mycket kännts skrämmande med att resa iväg till ett främmande land på egen hand i 4 månader, men nu ser jag fram emot det som tusan! Jag är så himla glad att jag kommer just till Thailand också, kan ni förstå¨hur mycket jag tänker skämma bort mig själv där? Jag lär ju gå på någon typ av behandling varje vecka, och på skönhetsfronten finns det nog massor av roliga och prisvärda produkter att få tag på. Jag har även planer på att kanske tatuera ögonbrynen om jag hittar något bra ställe, och jag kommer defenitivt sy upp en stor del av min framtida garderob, tänk vad härligt med massor av skräddade kavajer och kostymbyxor :)
Jag kommer starta en egen blogg just till resan så att denna hålls clean är tanken, eller vad tycker ni som läser? Jag antar att man besöker min blogg för att den handlar just uteslutande om skönhet? De privata inlägg jag skrivit har jag i de flesta fall ändå plockat bort senare, haha

Elf 3-in-one Mascara

Jag handlar relativt ofta från Elf, men jag har aldrig testat någon av deras mascaror. Just mascara är en sådan produkt jag gärna håller fast vid då jag hittat en jag gillar, och max factors masterpiece har fångat mitt hjärta. MEN det finns vissa brister med den och eftersom en mascara ändå ska bytas varje månad tänkte jag testa några andra. Först ut är alltså denna från Elf.
 
3-in-one mascara från elf ska både, förlänga, separera och ge volym. Siliconborsten är också framtagen för att komma åt alla fransar och ge en dramatisk look. Priset är ynka 36 kr.
 
Före
 
 

 
 
Efter
 
 
Så till mitt omdöme! Den separerar och länger fransarna fint, den ger även volym på så vis att de blir böjda, men här tycker jag ändå att det finns mer att önska. Siliconpenslar gillar jag alltid framför de vanliga borsten, men den lilla bollen i framkanten gör att det är svårt att använda den andra delen av borsten. Bollen gör å andra sidan att det är enkelt att komma åt de små innersta fransarna, men eftersom jag  årincip blir tvungen att använda den även till resten tar det önödigt lång tid att applicera mascaran. överlag är det en mycket bra vardagsmascara som sitter hela dagen utan att smula sig eller falla ner. Jag hade dock önskat mer volym.
 
 
 

akrylnaglar- franska

 
Här är ett par franska jag gjorde förra veckan! Gjorde ett par läckra korsettnaglar igår, men det tog så fruktansvärt lång tid att jag inte orkade fota.. Hoppas dock att jag får bilder av tjejen snart istället!

and this is crazy

 
Jag har alltid gillat lila ögonsminkningar, till min nya hårfärg är det ännu bättre :) Jag testade att använda en ny ögon penna från elf, den liknar nyx jumbo pennor, men det creasade sig direkt!  Jag ska testa den ett par gånger till innan jag recenserar den dock. Sminkningen är några dagar gammal och jag kommer inte ihåg vilka övriga produkter jag använt dock.

fläkt säljes

Nu säljer jag min fläkt att ha på bordet då du gör naglar för att samla upp sladligt damm och liknande. Den är liten och smidig!, 200 kr exkl frakt!
 

Hey, I just met you

 
Dassa naglar gjorde jag på mamma igår, färgen är något av den underbaraste jag sett, men jag lyckades verkligen inte fånga den på bild! Jag har fadat rosa akryl i botten, sedan lagt ett glitter som går i rosa och guld över. På den översta bilden ligger det ännu ingen glans på. Byggda i akryl med formar.

Akrylnaglar- franska


Bankett

Varje år håller min skola en Next step bankett i syfte att föra studenter och framtida arbetsgivare samman, Dagen börjar med mingel, föreläsningar och liknande på skolan där alla får chansen att ställa frågor och lära sig mer om olika företag och liknande. På kvällen hålls en bankett där det bjuds på tre-rätters och vi studenter blir utplacerade vid olika bord där varje bord representeras av en arbetsgivare. Jag och fem andra fick sitta vid ett bord vilket representerades av tre personer från skatteverket som var otroligt trevliga.
 
OBS: alla bilder är tagna på natten när jag kom hem, så ha överseende med det om jag ser sliten ut ;)
 
Jag hade planerat en stor uppsättning, men det är svårt när det inte finns någon spegel så det går att se bakifrån, därför fick jag nöja mig med en donut och lock i luggen. Här ser ni förresten min nya hårfärg! Visar bättre och berättar om den i ett senare inlägg, men jag är jättenöjd!
 
 
Tyvärr har jag produkterna jag använde hos en kompis, så kan inte göra en fullständig produktlista, men önskas det ordnar jag det i efterhand!
 
 

Valentines day

Dessa naglar har jag visat förut, men tycker de passar att visas upp igen nu när alla hjärtans dag närmar sig! Kanske hinner jag göra en tutorial på några andra naglar innan den 14:e!
 

insanity

 
Lite spontant gick vi på house festivalen "insanity" som hölls här i Jönköping i fredags. Därav blev det väldigt bråttom att fixa smink och hår, så körde på denna enkla och snabba sminkning. Festivalen i sig var grym! Helt underbar musik och det var väldigt bra arrangerat. Tyvärr fick de inte alls så många biljetter sålda som planerat, men jag hoppas verkligen att de satsar även de kommande åren! Eftersom det nu inte var så fullt av folk kunde vi istället dansa som galningar och fick utrymme för oss själva! Kan lova att fötterna kändes efter 8 timmars dans i 15 cm klackar.. Men kul var det!
 
Ansikte:
Foundation- Loreal True match i nyans rose ivore, Elf tinted moisturizer
Puder-Elf mineral booster
Concealer Elf all over cover stick apricot beige
Shading- isadora duo blusher dark nougat
Rouge- MUS blush complex
 
Ögon:
Bryn- H&M eyebrow pen dark brown
Primer-smashbox photofinish
Skuggor-"costal scents" palett
Mascara- Maxfactor masterpiece Max dark brown på underfransarna, svart i samma märke över
eyeliner- gina tricot

Säljer, nytt löshår!

 
Löshår i fiber, detta ser ut som äkta hår och går att platta, locka osv. Det är alltså mycket hög kvalité i jämförelse med många andra fiberhår. det är nyans #33, ca 50 cm. Det är väldigt mycket hår, räcker förmodligen till 2 st förlängningar. Helt oanvänt, har endast dragit ut det lite ur förpackningen för att ta bild. 200 kr inklusive frakt.

Säljes!

Nu säljer jag alla mina gel produkter, plus en massa annat! Anledningen till detta är att jag inte tagit tag i att lära mig gel, jag jobbar som ni vet i akryl. I sommar kommer jag dock gå bland annat en gel utbildning, men då i ett annat märke än det jag köpt, så nu finns det ingen mening för mig att ha dem kvar.
 
27 st gels från märket euroline, lätt att jobba ed och sitter mycket bra. Dessa går även att köpa från Nded när någon färg tar slut och det behöver fyllas på. Olika färger, de flesta är det mesta kvar i, men några enstaka har använts flitigt.
 
 
Du får även en övningshand, primer och ett paket med tippar att testa färger/öva designer på.
 
 
Fem askar tippar, vita, genomskinliga, naturella, design osv...
 

På denna bild ser ni även filar, handstöd och penslar. Förutom vad som syns på bilderna får ni nailartspenslar, rengöring, dekorationer, glitter osv. Passa på! Säljer allt detta för 1500 vilket är ett bra pris för så många produkter!

Imagine

 
Igår blev det enkelt med bara en bas och ifyllda bryn, detta är faktiskt den vanligaste sminkningen för mig, det är så skönt att inte ha något på ögonen ibland! Med hjälp av en donut går det dessutom fort att se lite extra piffad ut.

fram i tiden?

Usch, just nu önskar jag att jag kunde spola fram tiden lite. Det är inte kul att gå och lägga sig och sova ensam :( Det är så konstigt att sakna något man haft med någon annan och samtidigt veta att gå skilda vägar är det enda rätta. Nej, fram i tiden hade suttit fint, för det är så att tiden läker alla sår, kvar blir ett ärr för att minnas och ta lärdom, men när det läkt är det bara något som syns, inte känns.

Let go of this shit

 
Haha, heregud vad blek jag är! Nåväl, på vinterhalvåret är det väl ok?
Detta är en enkel sminkning där jag tagit till ett litet knep för intensiv blick, jag har lagt en eyeliner från halva ögat, väldigt tunn i början och sedan tjockare utan vinge. På så vis intensifieras blicken, men framförallt ser ögonfransarna betydligt större tätare ut i ögats ytterkant.
 
Produkter:
Ansikte:
Foundation- Loreal True match i nyans rose ivore, Elf tinted moisturizer
Puder-Elf mineral booster
Concealer Elf all over cover stick apricot beige
Shading- isadora duo blusher dark nougat
Rouge- MUS blush complex
 
Ögon:
Bryn- H&M eyebrow pen dark brown
Primer-smashbox photofinish
Skuggor-"costal scents" palett
Mascara- Maxfactor masterpiece Max dark brown på underfransarna, svart i samma märke över
 
Läppar:
apotekets cerat, Elf lipstick seductive

lace

 
Jag var inte så förtjust i mina egna senaste, så gjorde om designen på dem! Enkelt och avskalat med lite vit spets. Tyvärr är det bara en mobilbild.

Boucer

 
Körde på en för mig ganska nedtonad make till senaste utgången, men det är fasiken fint med klassiska sminkningar med:)
 
Ansikte:
Foundation- Loreal True match i nyans rose ivore, Elf tinted moisturizer
Puder-Elf mineral booster
Concealer Elf all over cover stick apricot beige
Shading- isadora duo blusher dark nougat
Rouge- MUS blush complex
 
Ögon:
Bryn- H&M eyebrow pen dark brown
Primer-smashbox photofinish
Skuggor-"costal scents" palett
Mascara- Maxfactor masterpiece Max dark brown
 
Läppar:
Lancome color fever 218

still going strong


 
Här är bilder på naglarna som sitter på mig själv just nu! Lite lat och orkar inte ta med kameran, så jag använder mobilbilder från instagram istället :) På instagram heter jag sarabuder om ni vill följa mig där!
 
Desasa är som vanligt byggda i Ez flow akryl, de flesta på mina egna naglar, dvs förstärkning. Nagelbädden är förlängd och till den fria kanten har jag blandat grå ögonskuggor med akryl för att få den skimmriga färgen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!