Rouge



En snabb somrig sminknig! Den rosa/röda/oranga skuggan är från en rouge palett, riktig härlig tycker jag!

Sliten..



Nu börjar jag bli lite sliten, idag kom jag sent till skolan, började plugga vid 12, nu är klockan halv sju. Jag ska åka hem och powernapa lite, sedan är det bara att fortsätta skriva!

Tänkte även ge ett tips till er andra som av någon anledning också sitter framför en datorskärm dagarna i ända, skaffa en facemist! det friskar upp huden igen när man börjar känna sig sliten och ger lystern tillbaka. Det är inte bra fär huden att bli utsatt för dataskärmens strålar, så faktum är att det även kan vara bra att använda kräm med spf i. Jag använder garniers BB cream (ska berätta om den mer så småningom).

Ha det fint!

Vinnaren!

Vinnaren av ett nytt set naglar blev Anette! Grattis till dig!

Vill även tala om att jag alltså lottade ut vinnaren, ingen särskild motivering behövdes.

Akrylnaglar- rosa glitter





Hade lite problem med att bygga dessa måste jag erkänna! Vissa av de naturliga naglarna var väldigt välvda, det gick bara inte att få formarna att sitta rätt.. Så blev ett glapp mellan form och nagel, resultaten blev lite för tjocka naglar med en del akryl som åkte in under den naturliga angeln också.. nåväl nu vet jag det, nästa gång blir det till att bygga med tippar istället!

secret agent






Blev som hastigast en sminkning häromdan, pennen secret agent från mus ich en tunn svart eyeliner!

gosh! I love you

Som ni säkert märkt är uppdateringen här sisådär. Det är för att jag skriver en uppsats på 15 p om när fastigheter i fastighetsförvaltande företag klasificeras som lagertillgångar och inte kapitaltillgångar. Nu vet ni det -
så ni kikar vi på lite smink istället!


Här kommer en bildbomb på en (faktiskt) supersnabb sminkning! Det händer inte så ofta att jag får till bra bilder, så när jag väl hade turen kan jag ju inte välja! haha













Det negativa med att få till bra bilder är att inte bara sminket syns väl, usch för de oplockade brynen!!!

finaly the lovely leo

Nu var det läängesedan jag berättade att jag köpte de omtalade violent lips från stylebytyra. Egentligen ljuger jag lite när jag säger att det är violent lips jag köpt, för dessa heter inte så. Läppgnuggisar är det i vart fall och det är ju huvudsaken!
Jag ska säga att jag faktiskt var duktig och spelade in ett klipp när jag testade dessa, men mitt i allt strejkade kameran, dessutom var det första gången jag testade så klippet hade blivit allt annat än pedagogiskt! Jag hoppas allt jag kan få till ett senare istället. Som sagt, första gången jag testade och det blev lite sådär, jag hade svårt att få till rätt storlek på dem som ni ser nedan!







Jag måste testa ett par gånger till, men bara man får till det ordentligt blir det ju sååå häftigt! När jag ska använda dem?- ingen aning! Men jag måste ha fler!
29 kr på stylebytyra som sagt!

TÄVLING!

Våren är här och sommaren närmar sig så småningom! Vad passar bättre då än en tävling om ett set naglar!?
För att vara med och tävla bör du bo i närheten av jönköping eftersom det är där jag gör naglar. Du får självklart själv bestämma färg och form på dina naglar!

Passa på att ta chansen att få vårsnygga naglar- GRATIS!

För att vara med och tävla behöver du bara kommentera detta inlägg, glöm inte lämna din mailadress!

TÄVLINGEN AVSLUTAS ONSDAG 25 APRIL.









Akrylnaglar- turkos och lime









challange, day four- Purple haze

Här kommer tydligare bilder på sminkningen jag hade idag, jag fortsatte med utmaningen och idag var det dags för "purple haze". Jag hade tänkt att komplettera det hela med lila läppar också, men kände att det räckte med ögonen sen.







Sminkningen i sig är otroligt enkel att göra. Börja med en mörk skugga i ytterkanten längst undre fransraden, här har jag scale från MUS. Tona in en ljusare skugga från innerkanten, denna från Elf. Lägg en ljus skugga i globen, eftersom vi inte lägger någon skugga pån locket behövs ingen primer. Lägg sedan en ordentlig eyeliner och mascara- klart!

tjuvkik

En liten tjuvkik på dagens superenkla men fina sminkning! Älskar allt som går fort just nu! haha


playin safe







Här är gårdagens "snabba säkra" sminkning! Är så jäkla nöjd över att jag äntligen fattat hur man kan göra alla bilder lika stora och större på bloggen! haha, sjukt simpelt att bara ändra storleken som är ifylld när man laddar upp, men har aldrig reflekterat över den rutan förr!

sicken tabbe..

Jag har ju varit hemma hos min familj ett par dagar nu (därav den dåliga uppdateringen) och skulle som vanligt göra mammas naglar när jag ändå var där. Jag plockade med mig prylarna jag behövde och skulle sätta igång. Tipparna var pålimmade och akrylen skulle läggas. Så märker jag att den stelnar fort som sjutton! Märkligt tänker jag, kanske är det varmt i rummet?
Nåväl, jag fortsätter och får helt enkelt skynda mig så fort jag kan med att lägga akrylen.. Så tittar jag upp och ser flaskan med akrylvätskan i. Det var inte flaskan med akrylvätska. Det var flaskan med brushcleaner. Båda flaskorna är nya och gula, så i min brådska med packandet tittade jag inte så noga. Akrylen fastnade givetvis inte, så det var bara att dra loss skiten! SÅ irriterande!

Youtube tip- nose contouring




practic hand

Denna köpte jag på ebay igår, jag är inte så nöjd med de övningsfingrar jag har, så hoppas att denna är bättre!


moss and co

Glad påsk på er allesamman! Jag har spenderat min dag med att träna och skriva lite på min uppsats, jag ska åka hem till familjen imorgon och fira lite är planen. En sminknig var ändå på sin plats i ensamheten kände jag!











En grön sotning blev det idag!
Ögonskuggan moss från MUS spelar huvudrollen, den ligger över hela locket. Mitt på ögonlocket har jag lagt en ljusare grön nyans med skimmer i från Elf, undre fransraden är markerad med en grönblå penna från Elf och moss har fixarat och tonat ut den. Highlight är likaså en Elf skugga. Sedan har mixing liquid från MUS ihop med lösglitter blivit en eyeliner. Gillar kombinationen starkt!

Youtube tip- encapsulated napkin nails

Jag är så otroligt inspirerad till att göra naglar just nu! Hittade nyligen kanalen till denna kvinna, hennes naglar är otroliga! Så har hon också vinnut flera mästerskap.. Jag måste samla på min vackra servetter nu och testa!!!


Loreal couleur experte

Jag är sugen på att uppdatera min hårfärg lite, mellanbrunt fungerar ju alltid men känns i längden aningen trist. En färg jag använt mycket tidigare och älskar är denna:

Färg och slingor i ett, jag fick alltid komplimanger när jag färgat håret i denna nyans och trivdes kanon. Nu hittar jag den inte i några affärer längre och har även letat smått på internet. Hur kan de ha tagit bort denna ur sortimentet?
Är det någon som har tips på vart jag kan få tag på dessa igen?

Akrylnaglar- Silverglitter







Youtube tip- encapsulated 3D roses


akrylnaglar- fruity love

Mina senaste akrylnaglar:











Jag måste säga att jag trivs hemskt bra med denna design på naglarna och det känns underbart att äntligen ha långa fina naglar igen! Vårigare och gladare design får man leta efter, den passar dessutom mig utmärkt, fruktoman som jag är!
Dock kan jag redan nu se att jag kommer få släpp på höger handen, jag får aldrig till det riktigt när jag jobbar med vänster! Jag tror utan tvekan de kommer sitta en månad, men de kommer inte hålla sig perfekta :( Nåväl, det är enbart på högerhanden, så jag får ha överseende med det!

Till dessa har jag använt naturliga tippar, fästkanten har jag täckt med cover pink som jag tonat ut båda upp över tippen och ner mot nagelbanden. Därefter har jag lagt transcluent pink och byggt upp nageln från nagelbanden. På så vis får jag ett naturligt resultat utan tydlig utväxt vare sig vid nagelbanden eller vid "free edge". Tackar Antonija för tipset!
Fimosen applicerade jag på två sett, antingen kan man trycka fast dem i genomskinlig akryl och därefter lägga diverse glitter runtom. Annars lägger man glittret som man vill ha det och fäster fimosen över. Bägga alternativen kräver förstår att man avslutar med genomskinlig akryl. Skillnaden mellan dem blir att om du börjar med fimosen blir de mer en del av den övriga designen och smälter in, lägger du dem över glittret blir det istället en 3D effekt. Jag föredrar att lägga dem först.
All akryl är hicg definition från EZ flow.

Marskavalkad

Här är alla sminknigar från mars!




















challange, day three-The feline

Utmaningen denna dag bestod i att tolka "the feline", en kattdjursliknande makeup är det som gäller alltså. Jag hade en klar bild i huvudet, men sedan gick det åt skogen! Nåväl, jag orkar inte göra fler försök, så här kommer min tolkning ändå!






Uppdaterad länklista!

Som ni ser har min länglista till vänster fått sig ett rejält tillskott! Där ser ni flera av de bloggar jag besöker flitigt, somliga mer och andra mindre. Kanske var det dumt av mig att skriva namnen på personerna bakom bloggarna, borde jag istället ändra till namnet på bloggen?
Jag har säkerligen missat några, så den kommer nog uppdateras succesivt en tid framöver.
Hoppas ni hittar fler bloggar att följa, finns ju riktigt grymma personer därute!

Samarbete 7

Här kommer det senaste samarbetet med Antonija på NailsNstuff!
Som vanligt går det ut på att en av oss gör en sminkning eller nageldesign som den andra ska inspireras av och göra det motsatta. Denna gång gjorde jag naglar som Antonija gjorde något galet till! ;) Gå in på hennes blogg och kolla!

Mitt resultat:



Gör din egen brun utan sol!

Detta inlägg är ärligt stulet av min syster Sandras blogg!


Recept på egen brun utan sol:

En egen brun-utan-sol-olja som dessutom är finfin för huden gör du superenkelt själv. (jättebra kroppsolja efter dusch och skrubb!)

Ta en ren flaska/burk, helst i glas. Riv morot fint och häll i burken. Fyll på med en fin olja som passar din hud. Jojoba eller mandelolja är kanon! Ta ca 1 dl mototsriv till 3 dl olja. Stäng igen behållaren och låt dra i någon vecka. Oljan får fin färg av moroten och drar åt sig av betakaroten som moroten är rik på. Sila bort motorsraspet och häll upp på en ren glasflaska. Förvara mörkt.


Glossybox Mars



Mitt första videoinlägg.. lite nervös inför detta om jag ska erkänna! haha

Mars månads Glossybox

Min första Glossobox har anlänt!







GRYMT besviken måste jag säga... Får se om jag gör ett kort video inlägg om denna, annars visar jag produkterna närmre i ett annat inlägg!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!