that summer glow












Har fått lite färg i ansiktet de senaste dagarga :) Igår körde jag på en sminkning jag kommer bära flitigt i sommar!

Produkter:
solpuder - isadora, i globlinjen
skimmrig naturlig rosa skugga - lancome, på hela locket
vit kajal - MUS, på vattenlinjen
brun metallisk kalaj - elf, under fransraden och i ytterkanten av övre fransraden

På läpparna har jag ett läppstift från paris memories och gloss från clarins

Tävling hos Lackat

Jag är med i en tävling med ett superpris- foundation från Lancome! Jag är fortfarande på jakt efter en foundation som jag sedan aldrig vill byta ut.. Så jag hoppas verkligen jag kan villa och få vhansen att testa denna!


Tävlingen hittar ni hos Lackat.blogg.se

Akrylnaglar- glittriga leopardnaglar

Igårkväll gjorde jag nya naglar på Sandra, de vi gjorde sist höll tyvärr inte så bra.. Denna gången gjorde jag dem kortare och tjockare, hon jobbar med montering så det är lite knepigt att få dem till att hålla ordentligt!


Tipparna är fastlimmade, är naglarna för korta använder jag tippar, annars formar.


Här är de nedfilade och formade.


Nu har vi lagt akryl och målat leopardfläckar.


Efter UV gel och 2 min härdning i UV-lampan! FÄRDIGA!



Tyvärr fick jag inte till detaljerna så bra med kameran, hade kasst ljus så blixten blev stark..

inside








Idag hade jag som plan att fortsätta med sminkutmaningen, jag har bara tagit mig till dag tre som är "the feline", en kattliknande sminkning. Jag gjorde en början på den, men sedan var jag tvungen att rusa!

Skuggorna kommer från 120 paletten, läppstift från wetn´wild.

vintage







Igår gjorde jag dessa naglar med lite vintige känsla! Tycker de blev ganska mysiga sådär, den pastellila akrylen är verkligen skräp, men slutade helt ok ändå! Dock syns det att det var längesedan jag gjorde 3D blommor, måste träna upp mig!

Illmasqua



Jag vann nyss en auktion på e-bay på ett nytt läppstifr från Illmasqua! Har velat testa deras produkter länge, hört både bu och bä, så detta blir spännande! Färgen heter underworld, jag hoppas att det är starkare i färgen än på bilden och utan 90-tals metallic vibbar..
hemsidan kostar det 165 kr, jag fick det för strax över hundralappen.

Nu har jag höga förväntningar!!!

Holiday






Igår hade jag dena enkla sminkning, MUS ögonskugga holiday på hela locket, den har verkligen ett härligt skimmer som inte syns på bilden! Den lila skuggan scale, också från MUS längst undre fransraden.

quickie



Här kommer en supersnabb och oskarp bild från datorn av dagens make, har bara markerat fransraden och globlinjen lätt med brun skugga, mascara och en favorit från Elf på läpparna- läppstiftet seductive passar till alla tillfällen!

Peacock






Jag gjorde dessa naglar på Sandra, färgen är genomskinlig akryl blandat med ögonskuggan Peacock från makeupcosmetics. Det var längesedan jag gjorde naglar nu, och jag kände att jag behöver träna upp mig lite! Det får bli mer nagelnygge i frantiden!

Yesterday.









Här är gårdagens sminkning! Jag kommer köra på korta produktlistor i fortsättningen, det tar ju så lång tid att skriva ner allt! Så hädanefter berör produktlistan enbart ögonsminket och läpparna, är det något annat ni vill veta är det helt enkelt bara att fråga!

Eng: Here is yesterday's make-up! I will run the short product lists in the future, it takes a long time to write it all down! So now related to the product list only eye makeup and lips, is there anything else you want to know is it simply just ask!

Ögon/ eyes:
primer: HTL platina- MUS
skuggor: nougat, cappuchino, moss - sleek au naturel 601 (palett)
eyeliner: cake eyeliner- MUS
mascara: masterpiece max- Maxfactor
kajal: eyepencil vanilla- MUS

Läppar/lips
läppstift: beige coutore- Lancome

Samarbete 6

Här kommer setaste samarbetet! Antonija gjorde en sminkning (gå in på hennes blogg för att se den) och jag matchande naglar!

här kommer naglarna,





Jag måste erkänna att jag är hemskt dålig på att måla mönster på naglarna, så jag kände att det var bättre att göra dem i en slarvig stil än att försöka få till några perfekta linjer som ändå blir misslyckade..

Youtube tip- beginner one stroke



Jag har otroligt svårt att göra one stroka nailart! Eller, jag har ju visserligen bara testat en gång och tappade tålamodet, men det här klippet visar enkelt hur man kan göra, jag gillar faktiskt att tjejen som visar inte är något proffs själv, det känns skönt att andra inte heller får till det perfekt första gången :)

Pierre René- sweet berry gloss no 39




I en beställning från Nelly klickade jag hem detta läppgland från Pierre René, mamma har ett rött som är superpigmenterat och jag har varit sugen på dessa ända sedan jag testade hennes för ett par ånader sedan.
Att köpa från internet var dock lite dumt när de finns så lättillgänglia i butik, jag trodde jag skulle få hem ett ordentligt rosa med mycket glitter i, hade jag sett det i verkligen hade jag förstås färstått att så inte var fallet.

Nåväl, ett skirt läppglans med glitter kan ju också vara trevligt. Det har mer glitter i sig än vad jag kan få fram på bilderna, glitterpartiklarna är också tydligt BLÅ, så jag tror detta blir en höjdare på läååar med ordentligt rosa som grund.
Jag är inten läppglanstjej direkt, kladdiga läppar undviker jag helst. Detta känns dock väldigt behagligt på, det klibbar inte mellan läpparnautan känns mer sådär glidigt och härligt på. Håret fastnar direkt om det blåder, men så är det väl med alla glans? Det doftar härligt av söt jordgubb!
Det kostar 39 kr

steel

Idag hade jag äntligen tid att sminka mig! Har haft tankarna på att testa sliver och brunt ihop flera dagar just eftersom att det känns så big NO! Men testar man inte så vet man inte!







Tyvärr så försvann färgerna helt och hållet det bruna syns ju inte alls på bilden :(
Blir ett nytt försök på färgkombon snart igen!

contouring

Här kommer en liten snabbguide till hur du kan jobba med shading och highlight för att framhäva dina ansiktsdrag!


Här har jag enbart foundation. Jag använder en från Tikei, de flesta mineralfoundations lämnar viss lyster i ansiktet, men som ni ser ger enbart foundation ett ganska platt och trist intryck.



Här har jag lagt shading, på bilden framifrån har jag enbart shadat vänster sida, ser ni skillnaden? Jag använder en vinklar rougeborste och lägger skugga under käkbenet, under kindbenet, i tinningen tonat mot pannan, lite vid hårfästet och tillsist längst näsbenet.



Här har jag lagt lite rouge, highlight på kindbenet, på käkbenet, på läppens amourbåge, lite på hakan, på brynbenet och tillsist lägger jag som två suddiga streck från brynets högsta punkt upp mot hårfästet. Nu är även brynen ifyllda.

före: Efter:



Samarbete 5

Denna gång stod jag för en sminkning och NailsNstuff inspirerades av den och gjorde något riktigt läckert, ni måste gå in och titta!!




Gina tricot beauty




ögonskuggor i härliga pasteller - Sofie eyeshadow 39 kr


Karin Lipstick 59 kr, issa lipgloss (i tub) 29 kr, Lovisa lipgloss 49 kr


Bella nail polish 39 kr, 4 pack filar 29 kr, nailbuffer 29 kr


Linda makeup wipes 29 kr, foundation brush 29 kr, eyeshadow brush 29 kr, eve makeupbag 29 kr


Lina body peeling 39 kr, Lova body butter 49 kr, Lena shower gel 39 kr, Lily deo roll on 29 kr

summer






Dessa naglar hade jag i somras, cover pink för att få till en skarp smile line och förlänga nagelbädden. Sedan en genomskinlig tipp med endast lite glitter på, och ett par somriga stickers på det! De är väl inte de vackraste jag sett, men jag gillar effekten när tipparna är lite gonomskinliga!

Youtube tip- pony tail

Jag bestämde mig för att i denna bogg inte skriva i något annat än skönhet, att nisha sig är ju tydligen helt rätt för att bli storbloggare ;) haha, nej, men det är kanske skönt att göra en tydlig avgränsning måste jag säga, samtidigt som det är svårare att uppdatera, jag kan ju inte skriva om hur mina söta cupcake smakade eller hur skön promenaden i vårsolen var. Jag bestämde mig definitivt för att inte skriva om skolan. Men nu gör jag det ändå. Kort och gott- jag har det jäkligt stressigt just nu, min pria är att plugga, äta när jag hinner och för energins skull gärna träna någon gång.

Med detta vill jag bara varna för att uppdateringen kommande vecka inte kommer vara något vidare, även om några uppdateringar förstås kommer upp!

Med det sagt, här kommer ett klipp, l'nge sedan jag visade något av min favorit, jhonny Lavoy! En havlång page är en perfekt frisyr, du kan variera något otroligt, och det fungerar att använda löshår för att göra riktigt uppsättningar.




Youtube tip- ombre tutorial


Elfs nya skugga- misstänksamt likt wet n wilds!


Såg att dessa ögonskuggor finns på Elf.com, alltså inte tilgängliga för oss i Sverige. Det finns fler spännande produkter på den sidan, tyvärr är då det är mer omfattande tester för att få sälja prosukterna på den skandinaviska marknaden tar det längre tid att komma med nya produkter på den sidan. Vilket vi i och för sig borde se som en fördel. Nåväl, visst är de lika, kanske lite för lika, wet n wilds ögonskuggor? (den nedan)

Jag blir faktiskt lite små irriterad över att de härmat wet n wilds utformning, eftersom Elf enbart säljer sina produkter via sin hemsida finns dock ingen risk för förväxling, så det bör inte ses som varumärkesintrång.
Jag måste säga att jag gillar Elfs utformning bättre, den fjärde mörkaste skuggan att lägga i globlinjen som saknas i wet n wilds palett kommer göra stor skillnad i sminkningens intensitet. Jag hoppas verkligen de kommer till dem svenska sidan så småning om!

Äntligen!

Minns Ni klippet på läpp tatuering jag visade er? Gnuggisar typ, som passar för en rolig kväll ute! Jag har tittat runt lite efter stället att köpa dem på, men ofta kommer dem i flerpack och kostar lite mer än vad jag vill ge för en gnuggis. Nu hittade jag dem på stylebytyra för 29 kr st! Kanon!
Beställde dessa tre:

challange, day two- the preppy girl





Här är min tolkning av "the preppy girl".
För mig är detta tjejen som klär sig i piké t-shirt, har få men stilrena exklusiva accossearer. Hon är slimmad, går regelbundet på manikyr och ansiktsbehandling, spelar tennis och håller till på de finare ställena på utekvällarna. The preppy girl sminkar sig neutralt, även om det ligger en del tid bakom den naturligt perfekta looken.Det ska se ut som om hon bara slängt på sig lite mascara och läppglans innan hon gick.

Basen:
concealer: cover all mix från MUS utblandad med flytande foundation över ojämnheter, instant light från clarins under ögonen.
Mineralfoundation: elf, tikei
highlighter: (amorbåge, kindben, käkben, panna, haka, ögonbrynsben), elf
solpuder: isadora

läppar: Läppena loréal i naturlig färg, glans: elf

ögon:
ögonbrynspenna: H&M
ögonskuggor: lancome, elf
brun kajal, brun eyeliner, mascara

haha, vet att produktlistan inte är särskilt utförlig, detta är mer för att visa vilka olika produkter jag använt, vill ni veta färg eller märke av något är det bara att fråga!

Elf-Mineral booster



Här är en superprodukt från Elf ni bara inte får missa! Mineral booster heter detta löspuder, det finns i fyre olika utförande:


Tillgängliga nyanser från vänster: Sheer, shimmer, tinted och corrective yellow

Jag har använt min mineral booster i färgen sheer, som tidigare var den enda som fanns. Denna nyans passar ALLA, den ger ingen färg, utan är till för att jämna ut, matte ner och hålla maken på plats. Är du osäker på vilken du ska ta, kör absolut på den! De andra har jag som sagt inte testat, men jag är relativt säker på att samtliga är tämligen transparenta. shimmer ger ett extra glow (jag ska köpa!), tintedkan nog ge lite extra förg och corrective yellow kan korrigera din hudton om du drar mot rosa.
Sheer är det enda som finns i stor storlek, 17,8 gr för 53 kr, den lilla storleken, som finns både i sheer och resten av nyanserna är 5,1 gr och kostar 37. Riktiga kap alltså.

Vad som är så otroligt med denna är kort och gott att den gör sitt jobb så otroligt bra! Produkter som håller vad de utlovar till och med bättre än man förväntar sig kan inte ge annat än store plus?
Den har en väldigt lätt och fin formula, smälter in fint i huder och fungerar på alla typer av underlag. Använd den till mineralfoundation, flytande eller ensam om du bara vill jämna ut lite. Du kan applicera den med borste eller puderpuff.

Samarbete 4

Här kommer denna veckas resultat! NailsNstuff gjorde en nageldesign, gå in på hennes blogg för att se den! Av den designen fick jag inspiriation till detta:






Hibiscus





Mina naglar just nu.. Jag började med att fila dem ordentligt mycket kortare, precis över nageltippen. Sedan hände något.. Jag biter inte på naglarna, men jag river ofta av dem utan att riktigt tänka mig för. När jag väl hade gjort det på en kunda jag lika gära göre det på alla. Så nu är de förskräckligt korta! Jag brukar inte ha färg på naglarna när de ser ut såhär, jag vill ju inte dra uppmärksamheten till mina fula naglar! Men denna gpngen lade jag ändå på soak off gel i färgen hibiscus och ett lager av diamond (den som glittar) över. Blev ganska sött ändå tycker jag!

Eng: My nails right now .. I started to file them properly is much shorter, just above the nail tip. Then something happened .. I do not bite your nails, but I often tear them off without really thinking. Once I had done it on a customization I like Gara hereby make it at all. So now they are terribly short! I usually do not paint their nails when they look like, I do not want to draw attention to my ugly nails! But this gpngen I laid still on the soak-off gel color hibiscus, and a layer of diamond (the one glittar) above. Was pretty sweet anyway, I think!

Youtube tip- back in the days


challange, day one-The usual





Idag började jag med 30-dagars utmaningen som består av olika sminkteman som skall utföras varje dag i 30 dagar. Jag kommer som jag skrev när jag presenterade utmaningen inte ha möjlighet att göra en sminkning varje dag, utan jag uppdaterar lite vart efter.
Idag var alltså ledorden "the usual", och en sådan sminkning kändes inte allt för svår att knåpa ihop, är smidigt med något som fungerar att bäras även på publika områden!
Sminkningen består av ifyllda bryn, fransmarkering, mascara,en naturlig skugga på locket och lätt ifylld globlinje. Väldigt usual tycker jag!

Eng: Today I started with 30-day challenge that consists of different make-up themes to be performed every day for 30 days. I come as I wrote when I presented the challenge of not having the opportunity to do a makeup every day, but I update a little as you go.
Today was thus motto "the usual", and such a make-up was not too difficult to put together, is smooth with something that works to be worn even in public areas!
Makeup consists of filled-in brows, lash marker, mascara, a natural shade on the lid and light filled the crease. Very usual, I think!

don´t make it wrong



This is why you should use a lip pencil under lipstick!

Having a blast













Såhär ser min sminkning ut idag! Det var supersvårt att få till bra bilder, solen sken så otroligt mycket, så ansiktet tenderade att bli lite skuggigt på ena sidan, därför det ser lite ojämnt ut. Jag kände för lite färg idag, och sleeks acid palett erbjuder just färg!

Youtube tip- bigger lips



Många av er följer säkert denna blogg och har sett klippet, men jag tycker detta var ett fantastiskt bra knep, så lägger upp det här för er som missat det! Det är Helen som står bakom klippet, hon har en underbar skönhetsblogg, så besök den!
Jag hade gärna velat försöka mig på detta knep själv, men skulle jag skugga under min underläpp hade det hamnat på hakan.. "tyvärr" har jag fylliga läppar, så det blir inget lyckat resultat om jag förstorar dem ytterligare! Dock har litte skimmer mitt på läppen en mer lagom effekt för oss med naturligt plut!

The list


Hittade denna roliga lista på sminkutmaning (hos JENNA) som pågår under 30 dagar. En look för varje dag! Superkul tycker jag, finns så stort utrymme för olika tolkningar här, massor av variationsmöjligheter! Jag hoppas på att ta mig igenom hela listan, men jag kan redan nu säga att det kommer ta sin tid!
Vad sägs om att haka på! Vore superkul om fler gjorde denna så kan man jämföra de olika tolkningarna!

Day One: The usual

Day Two: The preppy girl
Day Three: The feline
Day Four: Purple haze
Day Five: Bright lights
Day Six: The gamine
Day Seven: Turquoise treasures
Day Eight: Femme fatale
Day Nine: The watermelon
Day 10: The goddess
Day 11: Studio 54
Day 12: Mauv-e-lous
Day 13: Coral crush
Day 14: The peacock
Day 15: The Audrey
Day 16: Stumped
Day 17: Coppertoned
Day 18: Bold brows
Day 19: Pretty in pastels
Day 20: Black tie
Day 21: Rainbow bright
Day 22: The babydoll
Day 23: The eggplant
Day 24: Cobalt cat
Day 25: Ice princess
Day 26: Gilded gray
Day 27: Tangerine dream
Day 28: Blushing bride
Day 29: Bejeweled spectacle
Day 30: Seeing red


A touch





En väldigt avskadad sminkning idag! Kanske har jag tid för något mer avancerat ikväll.. Läppglanset kommer från Elf, namnet minns jag inte just nu..

Inspiration- Yellow


























Summerlove



Här är min fina vän Elina! Jag fixade smink, hår och naglar. Underbar ögonfärg!

fresh mix





fräshade till naglarna, jag blandade flera olika nagellack för att få till den enligt mig perfekta naturliga färgen. Snart är det dags för förlängning med glitter och annat kul!

Forest retreat

Här är dagens sminkning!







Med blixt:


Produkter:
eyeshadow base- Lumene
duoskugga- Loreal, forest retreat
MS zone- Make up store
MS holiday- Make up store
beige skugga, highlighter- ELf 100 palett
vit kajal- Crayon Dódeil
eyeniner- turkos & vit skugga från 120 paletten, mixin liquid- Make up store
mascara: megalength- wet`n wild, masterpiece max- Maxfactor

Februarikavalkad

Här är Februaris alla sminkningar!






















dear, you are back again!

Här kommer ett bildregn på dagens sminkning!











På frågestunden fick jag frågan om vilka färger som var mina favoriter i sminkningar. Detta måste vara den jag gillar bäst! gul/orange i kombinnation med lila måste vara mi absoluta favorit!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!