Beställning

Usch, det är första gången jag tycker det är riktigt jobbigt att lägga en beställning på nagelprodukter! Jag har inget jobb i sommar så det känns inte helt bra att spendera pengar :( Haha det roliga är ju att det är just när man är ledig pengarna går åt som mest, äntligen har jag tid att fixa iordning hemma (=köpa inredning) träffa vänner (=fika), sitta vid datorn (=lägga massa beställningar), ja, ni fattar :)

Nåväl, min akrylvätska är snart slut, mina filar är sönderfilade, mina nagelformar är kassa osv, så det blev en beställning från nagelgiganten! Vad jag gillar med dem är det stora utbudet (om man jämför med svenska sidor) och den supersnabba frakten! Beställer du innan 12 har du ofta paketet dagen efter!
 
Vad jag beställde:
 
Uv topcoat, 100 kr
Luktfri akrylvätska, 150 kr
Formar, 500 st, 140 kr
 
 
Sedan beställde jag filar och tomburkar att blanda glitter i!

The first one

Såhär såg de första akrylnaglarna jag någonsin gjorde på en riktig hand ut!
Ganska bra för att vara första gången, och på mig själv dessutom!
 
 
Det roliga är att jag utan att veta om det förlängde min egen nagelbädd, något som de flesta gör senare i sin utveckling då man läst på lite mer och har lite bättre koll. Tekniken jag använde till dessa är kanske inte det proffsigaste om man säger så.. Eftersom jag var så otroligt dålig på att använda vänsterhanden var det inte ens någon idé att bygga den som vanligt. Jag testade istället ut alla tippar, höll dem mot nageln och filade ner fästkanten osv utan att sätta fast dem. Sedan lade jag den lilaglittriga randen när jag kunde hålla i tippen och de fortfarande var lösa. Den fick stelna, och först då limmades alla tippar fast! Jag hade en rosa/beige akryl som jag då var tvungen att använda eftersom tippkanten skulle synas igenom annars, så det var bara att fylla på med den efter att tippen var på plats!

Inspiration- White

 
 

Celeb makeup- Beyonce

Ny kategori här på bloggen! Fungerar som så att jag lägger ut olika sminkningar på en känd person- ni röstar på någon av dem och jag gör en tutorial, bra va?! Självklart får ni komma med förslag på sminkningar ni vill att jag ska återskapa eller inspireras av.

Först ut är Beyonce!
1.


2.


3.


Så, kom igen nu och rösta på en av sminkningarna!!!!


Silk Naturals

Är det någon av er som beställt från sidan Silk Naturals? Har precis hittat den, och det verkar finnas mycket intressant där! Alla deras produkter är cruelty free, men priserna är väldigt låga!

Nedan är några produkter so fångade mitt intresse!


Vad som bland annat är annorlunda med sidan är att du kan blanda din egen foundation helt och hållet själv! Du kan alltså få exalkt den nyans och täckningsgrad du vill, kul! Dock tror jag det är ganska svårt att blanda en foundation, speciellt när man gör det framför datorn!


Jag är även intresserad av deras rengörande balsam, de fungerar alltså utmärkt för balsammetoden. Denna med arganolja och cocosdoft! mmm...


En exfolierande kräm med endast tre ingredienser! Så söt förpackning också! Denna ska vara väldigt effektiv och endastanvändast någon minut 1-3 ggr/ veckan.


Body butter med doft av körsbärsblom. åhhh!

Förutom dessa slinker nog bland annat ett par penslar med i beställningen, behöver ett par nya! Vad jag verkligen gillar med sidan är att det mesta går att beställa i prover, perfekt!

Youtube tip- simple updo


isadora-ocean drive






Jag hittade detta nagellack hemma hos mamma, blev förvånad att hon var så med i nagelmodet! Dock hade det varit ett misstag att hon köpt det, så tydligen var hon inte så modern ändå ;) Jag tycker det är en härlig färg, men inte riktigt jag. Dock var lacket ingen höjdare att lacka med, det är lite för snabbtorkande för att man ska få det ordentligt jämnt!


Tips

Jag måste tipsa er om denna tjej, hennes sminkningar är fantastiska! Kreativa, men ändå bärbara, underbart!

http://frootibeauty.blogspot.se

Ett pas smakprov! Så vackra ögon!









Förutom underbara sminkningar visar hon även upp massor av produkter och så vidare.

BF uv topcoat

Eftersom det är så dyrt med frakten från USA var jag inte särskilt sugen på att beställa enbart ett topcoat som jag brukar använda, så jag slog istället till på ett från Ebay. tre stycken för en billig peng, och enligt beskrivningen verkar det bra. Jag märkte med en gång att det är väldigt tjockt och trögflytande i konsistensen mot mitt tidigare från Ezflow, det fungerar dock när man vant sig. Efter ett tag märkte dock en av mina kunder att det gulnade när hon solade solarie, trots att det står särskilt på flaskan att det inte ska gulna. Eftersom jag inte hunnit köpa något nytt har jag varit tvungen att varna alla om att det kan gulna, tyvärr missade en av baltjejerna att täcka över naglarna när hon solade och den vita franska manikyren blev till en gul fransk!

Så, nu ska jag ALDRIG mer köpa någon budgetvariant! Nu har jag tre av dessa flaskor som är helt värdelösa!



Köp INTE denna!

Jag antar att jag får gå tillbaka till den jag har från Ezflow, gillar att den är så lättflytande, men ibland kan den ge små pluppar på ytan, jag får kanske testa ett par olika helt enkelt..

Malta!

Hej på er! Strax drar jag till Malta en vecka - underbart!! Hoppas verkligen på sol, den har ju hållt sig undan här hemma måste jag säga!
Jag har gjort ett antal tidsinställda inlägg, så jag hoppas ni kikar in ändå!



Ha det fint, får se om jag uppdaterar något därifrån, försöker hålla bloggen "clean" och endast skriva om skönhet, men vem vet, kanske gör jag några spännande inköp värd att nämna? :)

Glossybox Maj

Haha, jag tyckte verkligen jag stressade på med denna, men så kollade jag på videon och jag är vekligen seg! Förr fick jag alltis kritik för att jag talade för snabbt, en ovana jag verkligen gjort mig av med inser jag nu!



Youtube tip- metallic summer look

Idag åker vi till Malta! Blir kvar i en vecka och kommer formodligen inte uppdatera så flitigt där, men har gjort ett par tidsinställda inlägg. Jag måste tipsa er om denna underbara video, Lisa är verkligen en fantastisk makeup artist, och denna look är SÅ vacker! Får mig att vilja byta ut mina bruna ögon till blå omedelbums!


Akrylnaglar- Malta!

Här är de senaste naglarna jag gjorde på mig själv, är så nöjd med färgen, ett småkornigt solgult glitter blandat med lite större guldigt!




Tagna utan blixt







Vad tycker ni?

Pega











Testade min nya glitterpalett från La Femme, det är så svårt att fånga glittret på bild! den är inte superglittrig dock så de fungerar bra även till vardags. På läpparna körde jag med tre olika färger, en ljusrosa på hela läppen, en lite mörkare runt konturerna och en ännu mörkare precis i kanten av underläppen.

A little something







new nails coming up!

Jag har precis filat färdigt ena handen, ser lovande ut tycker jag! Naglarna är inspirerade av solen, passande nu när jag snart åker till Malta, glittar inte solen där får jag låta naglarna skina över mig ;)


La Femme glitter eyeshadow








När jag var inne på mitt kära Eko hallen för några dagar kunde jag naturligtvis inte låta bli att kika på deras skönhetsprylar som ligger i fyndlådorna. Jag brukar inte köpa något där, men denna gång fångade dessa ögonskuggor mitt intresse. De är riktigt svåra att fånga på bild, det är mycket skimmer i, men de är även ordentligt glittriga!



Det är som sagt riktigt svårt att fånga glittret på bild i de flesta skuggor vilket är synd då de verkligen glittrar rejält!
Här kommer närbilder på skuggorna.


Här är de första tre skuggorna som går i en mörk, varm orange, en kall beige/dimrosa och en cerise, alla med massor av glitter!



De andra tre nyanserna går i starkare orange, brunt och grått, även dessa fullspäckade med glitter förstås!

De är inte kvalitétsskuggor direkt, vilket känns både på doft och formula, jag var givetvis beredd på det då oriset för paletten var 30 kr om jag inte minns helt fel! Jag gillar dock att de är så fullspäckade med glitter, jag tror jag ska köpa fler nyanser då dessa kommer passa SÅ bra till partysminkningar! Det krävs en klibbig primer för att glitterpartiklarna ska fästa så bra som möjligt, jag körde med HTL platina från MUS, vilket fungerade kanon. Det ska bli så spännande att sminka med denna!

Air waitress red

Nu har jag nog haft denna soak off gel på naglarna i över en vecka, de är verkligen toppen! Som vanligt är det från star nail och som vanligt är färgen fin, men inte alls som den ser ut att bara på etiketten, väljer är väldigt synd :( air waitress red heter denna!


Makeupsex


Denna bild har jag sparad på min dator, den ger så mycket inspiration! Om jag inte minns helt fel heter tjejen bakom sminkningarna Shriti (jag kan vara långt ute och cykla nu dock!!) Hon drev för ca 1-2 år sedan en blogg som hette makeupsex, jag var inne flera gånger varje dag och blev helt hänförd av vad denna tjej kunde skapa med penslar och ögonskuggor! Så tråkigt att hon slutade blogga, jag blev dock glad för hennes skull då hon valde att lägga ner bloggen för att ha tid för sin civilingengörsutbildning, duktig tjej!


Glossybox April


Youtube tip- sock curls




Akrylnaglar- nagelbitare



Jag har gjort ca 10 nagelförlängningar de senaste dagarna, på grund av att jag bara kunnat ta mobilbilder lägger jag inte upp dem alla, de har ändå bara varit franska. Dessa är dock lite speciella då jag tesade en ny teknik på en nagelbitare där man bygger ut nagelbädden direkt över skinnet på fingertoppen och därefter gör den vita kanten med hjälp av formar. Tjejen hade blivit nekad naglar från en salong, men jag tycker det gick ganska bra!
Haha, dock är jag aldrig nöjd när jag ser bilderna, hittar alltid saker jag vill ändra då!

Akrylnaglar- summer french





Tyvärr har jag fortfarande bara mobilbilder att bjuda på. Här kommer ytterligare ett par studentnaglar, förlängd nagelbädd och blomstickers. Det var en riktig utmaning att göra dessa, jag har aldrig sett någon som har så vida naglar förut! Ni ser glipan vid sidan på långfingret på sista bilden? Så långt ut gick hennes naturliga! Så var tvungen att smala av dem ordentligt, annars hade det sett ut som spadar till naglar med förlängning!

Time

Gör mig redo för balsminkning! Förhoppningsvis kan jag ge er något annat än en skruttig mobilbild på sminkningen sen!


Akrylnaglar- simply french

Jag har som jag kanske nämnde i förra inlägget endast mobilen med mig att ta bilder med, därav den kassa kvalitén! Därför känner jag inte heller att det är nödvändigt att lägga upp bilder på alla naglar, till balen har nästan alla valt enkla franska, så de flesta ser likadana ut! här är ett par franska, utan dekoration.




Akrylnaglar- french bow



Här är ett par av naglarna jag gjort till student och bal! Testade remby funktionen lite, bra eller bara irriterande med pimpade bilder, vad tycker ni?

Naglarna är byggda med EzFlow akryl, har använt vita tippar och rodett från Pa dear Laura.

uppdatering

Det har utan tvekan varit dålig bloggning sista tiden! Som ni vet har jag skrivit kandidatuppsats inom skatterätt, vilket tar sin lilla tid! Igår hade jag min sista tenta innan sommaren, så snart kommer det börja droppa in inlägg här som vanligt ska ni se! Jag har massor av produkter att skriva om, jag ska göra två videoinlägg om mina senaste glossy-boxar och på söndag åker jag till Eksjö för att fixa en massa naglar till balen! Det blir med andra ord full rulle ett tag till, idag har jag dessutom en arbetsintervju för extrajobb i sommar.

Så till er läsare, håll ut ett tag till, snart kommer det massor av inlägg här!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!