It´s a girl

 Här ser ni mitt nya läppstift från wet´n wild, färgen har det söta namnet "it´s a girl".
 Välpigmenterat och glider på fint, med spf 15, som hittat!
 




Kommentarer
Postat av: LADYJ

Tjenare! Thanks, de svarta plopparna är rhinestones i svart färg, dränkte dem i uv lack för att de ska sitta =)

Svar: aha, blev häftig effekt måste jag säga! Visst använder väl du också Ez flows (silvrig flaska) UV lack? Jag älskade det i början, men nu är det fan alltid pluppar som måste filas när det härdat.. Har för mig att du hade det problemet i början också? Hur löste du det? Vet inte vad jag gör nu som jag inte gjorde innan, för då blev det nästan aldrig så..
Sara

2012-09-16 @ 16:13:15
URL: http://ladyJ.se
Postat av: LADYJ

Vet precis vad du menar och dt är så jävla irriterande!! När jag lackar naglarna så ser jag till att inte "gräva" med penseln för mkt, så att det inte bildas några bubblor som sen blir så där utåt irriterande.. Lackar snabbt nu för tiden. Däremot har jag fått ett annat problem som jag inte vet vad dt beror på .. ibland blir lacket... håligt?? den glider isär på vissa ställen, bara ibland.. Sjukt konstigt.. Efter uv lampan alltså. Ser ut som att man har glömt att lacka just det stället, fast det har man ju inte.. fattar ingenting!

Svar: ah, jag ska testa det. har lackat och geggat runt som bara den, tänkte att det kanske hjälper om man gör det överdrivet ordentligt, men ska testa tvärtom ist. Hmm, låter ju jättemärkligt, har inte varit med om det.. kanske det lacket inte är idealt för uv lampan, men just uv lack ska väl fungera med i princip alla lampor? och du har väl förresten en från Ez? isf kan det ju inte vara där skon klämmer heller..
Sara

2012-09-16 @ 18:47:33
URL: http://ladyJ.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!