Jessicas naglar

Hade precis världens underbaraste tjej här för att få sina naglar gjorda, var så trevligt! Hon valde franska, här kommer bilder!
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men åh sara du är la för söt! Du var ju också hur trevlig som helst och jag kommer tillbaka de ska du veta! Är så förbannat nöjd med mina naglar! Kram!

2012-07-03 @ 17:39:51
Postat av: Wysteriia

Grattis! :)

http://wysteriiasblogg.se/vinnaren-i-min-senaste-giveaway-ar#respond

Svar: yeih! tack för du skickade så fort! (fick dem för flera dagar sedan) har testat och älskar dem, så jäkla härliga färger!!
Sara

2012-07-03 @ 22:50:49
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: wickan

Ja men eller hur :) De är bra att ha matlådor! Dock så tänker ju jag att det enda som är nyttigt i mitt huvud är sallad, sallad , sallad. Inget annat. Haha.. Thermo diet låter intressant, har du provat det? och vad kostar det? :)
Ja jag vet.. Jag har rensat allting hemma i skafferiet nu (äntligen) så nu är det bara fin-mat hemma :) haha! Fina naglar, önska jag bodde närmare dig så du kunde göra på mig haha :D

Svar: Jag testade thermo diet innan, men jag glömmer alltid ta tyvärr, så märkte ingen jätteskillnad. Men vet flera som älskat den! Jag testade att ta tre innan träning en gång ocg då märkte jag av högre energinivå, och började svettas som en gris, så förbränningen ökade verkligen! tack! haha, du får höra av dig om du är i närheten av jkpg någon gång så kan vi fixa dem :)
Sara

2012-07-03 @ 23:14:02
URL: http://wickanahlin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!