Pascal

 
Idag har vi varit och firat Bajram med sambons släkt. Tyvärr fick vi väldigt bråttom att åka så jag hade inte tid att ta några vettiga bilder på sminket, dessa får duga! De vackra gröna skuggorna är pascal och fantastic från MUS.

Kommentarer
Postat av: Lejla

sv: Det gjorde jag verkligen! Så mild och god smak, ska bli spännande att testa apelsinen också och tack för ögonskuggan med för den delen! Har redan lovat mamma att hon ska få låna ;)

Tänkte kolla en annan grej med dig också,har lite med Chanel att göra här om dagen råkade han trampa på en liten "tagg liknande" grej som jag lyckades dra ut ur hans framtass. Han har dock slickat på tassen i snart en vecka bli det på onsdag så det har blivit ganska rött och lite svullet där vilket vi upptäckte igår,han slickar sig mindre på tassen nu men tror du att det kan ha att göra med den lilla grejen han hade i tassen eller kan det vara något annat? :s Du är ju grym på hundar och sånt så tänkte kolla vad du trodde :).

Svar: Vad bra! :) haha, jag funderar på att köpa skuggan till mig med, så fina färger! :)Om han inte brukar slicka annars och det är rött är det säkert pga taggen. De slickar ofta när de fått sår och liknande för att hålla rent, men det är viktigt att det inte går överstyr. Vilket jag inte tror, för han gjorde det ju inte så mycket när vi var hos Ferida. Så om hela taggen är ute tror jag inte det är någon fara, se bara så det inte blir infekterat eller svullet :)
Sara

2012-08-20 @ 17:59:41
URL: http://lejlapejla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!